Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στην κάμερα της Cablenet μετά το ματς με την Ανόρθωση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Θα πρέπει να είμαστε όλοι πιο σοβαροί και να μην φανατίζουμε τον κόσμο και κυρίως να μην είμαστε επιλεκτικοί. Η Ανόρθωση μας αναγκάζει να τοποθετούμαστε για να φαίνεται ότι είμαστε εμείς οι φταίχτες. Η επιλεκτικότητα είναι μια λανθασμένη προσέγγιση. Το τι συμβαίνει φέτος με τα παιχνίδια που αγωνίζεται ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι και ο καθρέφτης της συμπεριφοράς του ως υπόσταση χαρακτήρα. Αυτό πρέπει να προβληματίσει την Ανόρθωση και όχι να κάνει υποδείξεις. Τώρα, όσον αφορά τα όσα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια, αυτό είναι πολύ ενοχλητικό σε κάθε γήπεδο. Είμαι 8 χρόνια υπάλληλος του ΑΠΟΕΛ και έχω επισκεφτεί πολλά γήπεδα. Και ο Κετσπάγια το ξέρει πολύ καλά το τι ακούμε. Το να εκπλήσσεται είναι λάθος όπως επίσης και να το ξεχωρίζει σε σχέση με το τι γίνεται σε κάθε γήπεδο. Αυτό εκεί είναι το λάθος. Δεν θα σταθώ σε τίποτα άλλο».
Για την αναφορά που έγινε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ανόρθωσης για τον Κβιλιτάια: «Αν η εξίσωση της συμπεριφοράς του Ουάρντα είναι ίση με το πανηγυρισμό ενός ποδοσφαιριστή, τότε είναι λάθος».
Η UEFA έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τα έσοδα των ευρωπαϊκών συλλόγων από τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών τους στις Εθνικές ομάδες, στις διοργανώσεις της UEFA την τετραετία 2020-2024.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/04 @ 14:53
Συνέντευξη στο Match Programme του αποψινού (19:00) ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Άρη παραχώρησε ο τερματοφύλακας των «γαλαζοκιτρίνων», Γκάμπριελ Περέιρα.
22/04 @ 17:41
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βαγγέλης Σάμιος, για το αποψινό (19:00) ματς στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Άρη, για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ:
22/04 @ 11:40
Ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να κερδίσει για πρώτη φορά την ελαφρά ταξιαρχία φέτος
21/04 @ 12:36
Στη συνέντευξη του στο Gazzetta.gr o παίκτης του ΑΠΟΕΛ, Τάσος Δώνης μίλησε και για το μέλλον του.
21/04 @ 09:57
Ο άσος του ΑΠΟΕΛ, Τάσος Δώνης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο gazzeta.gr και ρωτήθηκε για Βλάνταν ΜΙλόγεβιτς, Μανόλο Χιμένεθ και Ρικάρντο Σα Πίντο.
20/04 @ 20:24
Μία μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην ελλαδική ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Τάσος Δώνης, ο οποίος ανάμεσα στα πολλά που είπε, άφησε να εννοηθεί πως δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα της Λευκωσίας με την κατάσταση που επικρατεί στο οικονομικό κομμάτι...
BEST OF THEMASPORTS