Η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν έχει οδηγήσει, τουλάχιστον ως τώρα, σε εξελίξεις στην ΑΕΚ. Δεν έχει δώσει στίγμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν κουνήθηκε… φύλλο στην ΑΕΚ μετά από μία ακόμη αποτυχία τη φετινή σεζόν. Παρότι στον απόηχο της συντριβής με 3-0 από τον Παναθηναϊκό υπήρχε έντονη φημολογία περί άμεσων αλλαγών στην ομάδα, με πρώτη την αντικατάσταση του Αργύρη Γιαννίκη,χθες δεν συνέβη το παραμικρό, ούτε απολύσεις μήτε παραιτήσεις, και είναι πολύ αμφίβολο αν θα συμβεί κάτι δραστικό και σήμερα.
Ο Αργύρης Γιαννίκης πήγε κανονικά στην προπόνηση και ήταν, όπως και μετά από όλες τις προηγούμενες ήττες της «Ένωσης» φέτος, βυθισμένος στις σκέψεις του, λιγομίλητος και δίχως καν να κάνει ανάλυση στους παίκτες του για τα λάθη τους στο ντέρμπι της Λεωφόρου.
Αρκέστηκε να πει μόνο «δεν κάνατε όσα είχαμε πει και πάθατε μπλακ άουτ για 15 λεπτά», κάτι που προκάλεσε βλέμματα απορίας μεταξύ των ποδοσφαιριστών, καθώς το πλάνο που είχαν πάρει ήταν να πιέζουν ψηλά.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει δώσει στίγμα για αλλαγές, μολονότι ο κόσμος της ΑΕΚ «βράζει» και ορισμένοι φοβούνται για αντιδράσεις αν στραβώσει και το αυριανό εξ αναβολής ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Όλα τα ενδεχόμενα πάντως είναι ακόμη ανοιχτά.
Ουδείς γνωρίζει αν ο 41χρονος προπονητής θα είναι σήμερα στα Σπάτα ή θα βρίσκεται στον πάγκο στον αυριανό αγώνα. Για την ώρα, πάντως, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη προθέσεων από πλευράς του αφεντικού της ΑΕΚ κι ενώ πλέον ακόμη κι ο μίνιμουμ «στόχος» της εξόδου στην Ευρώπη έχει αρχίσει να τίθεται σε κίνδυνο.
Πηγή: sport-fm.gr
Οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΣΕΦ, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες το break των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Παναθηναϊκό! Αποθέωση και «μέχρι τέλους» σε Αγγελόπουλους, χαμός με Μπαρτζώκα!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/06 @ 01:17
Η OPAP Arena ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο για να τιμήσει τον εμβληματικό ηγέτη της ORIGINAL 21, λίγο πριν την εξόδιο ακολουθία και την ταφή του στο κοιμητήριο Παπάγου
06/06 @ 20:35
Το σχόλιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα προσεχή φιλικά της Εθνικής, τον μεγάλο στόχο της επιστροφής σε μεγάλη διοργάνωση και την ανανέωση του συμβολαίου του
06/06 @ 14:41
Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος έφυγε χθες από τη ζωή, αλλά το αποτύπωμα που άφησε στην ΑΕΚ και το οπαδικό κίνημα είναι ανεξίτηλο.
06/06 @ 15:27
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Κροάτης αμυντικός χαφ, Νίκο Χάβελκα, ο οποίος ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν στην Ομόνοια Αρραδίπου βρίσκεται στα ραντάρ ομάδων της Super League.
06/06 @ 15:50
Ναυάγησαν οι συζητήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα με τους νέους επενδυτές και η ομάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.
06/06 @ 12:54
Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε πίσω στην Ελλάδα τον Γιώργο Κυριακόπουλο έπειτα από μια 6ετία, με τον Έλληνα φουλ μπακ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών!
BEST OF THEMASPORTS