Γιάννης Ιωάννου

Πάρα πολύς κόσμος ξαφνιάστηκε από το «διαζύγιο» της Ομόνοιας με τον Χένινγκ Μπεργκ...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σίγουρα φέρει ευθύνη και μάλιστα μεγάλη ο Νορβηγός τεχνικός για την κάκιστη πορεία της Ομόνοιας στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά ένας προπονητής που βγάζει μία (μεγάλη) ομάδα από το... "τέλμα" που βρισκόταν για χρόνια, δικαιούται να κάνει και μία κακή χρονιά, ειδικά όταν δεν είναι ο μόνος που ευθύνεται για τα φετινά "χάλια".

Και αν μη τι άλλο, δικαιούται μία δεύτερη ευκαιρία πριν τον κρίνεις τόσο αυστηρά.

Τουλάχιστον, κατά τη γνώμη μας, ας περίμεναν να τελειώσει η χρονιά και μετά να αποφάσιζαν για το μέλλον του Μπεργκ στο "Ηλίας Πούλλος", μιας και η ομάδα της Λευκωσίας είναι στην οχτάδα του κυπέλλου και έχει φυσικά τα φόντα για να το κατακτήσει και να κλείσει με θετικό τρόπο τη φετινή περίεργη σε όλα τα επίπεδα σεζόν.

Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι στο φετινό πρωτάθλημα, η Ομόνοια είχε και μία... πρωτοφανή γκίνια σε αρκετά παιχνίδια, πέρα από τους τραυματισμούς κομβικών παικτών. Δηλαδή αυτά που έγιναν στο ματς με τον Εθνικό στο ΓΣΠ, στο οποίο ηττήθηκε το "τριφύλλι" και ουσιαστικά αυτή η ήττα του κόστισε την εξάδα, δεν είναι φυσιολογικά.

Όπως κι αν έχει, ο πρόεδρος του "τριφυλλιού", Σταύρος Παπασταύρου, πήρε το ρίσκο και θα αποδειχθεί στην πορεία αν έκανε καλά ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αντικαταστάτης του Μπεργκ, όποιος κι αν είναι στην παρούσα φάση, θα βρίσκεται μονίμως στην "πρίζα" και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το "γιατί"...

Το ιδανικό θα ήταν να έρθει ένα δυνατό όνομα προπονητή που θα κάνει και "γκελ" στον κόσμο, για να αλλάξει το κλίμα και στις τάξεις του πράσινου λαού που εμφανίζεται διχασμένος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το "διαζύγιο" με τον Μπεργκ, ενόψει και των κρίσιμων αγώνων κυπέλλου για τη φάση των "8" κόντρα σε Απόλλωνα ή ΑΕΛ...

Όχι άλλους Λοτίνα, Κάρβερ και Ολίβα, γιατί θα είναι ότι χειρότερο για το "τριφύλλι", να... ξυπνήσουν οι μνήμες του πρόσφατου (εφιαλτικού) παρελθόντος.

Γιάννος Ιωάννου

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το προσπερνούν ηθελημένα ή άθελα, δεν το γνωρίζουν ή απλά... υποτιμούν την Κυπριακή ομάδα;-ThemaSports
22/07 @ 20:40

Το προσπερνούν ηθελημένα ή άθελα, δεν το γνωρίζουν ή απλά... υποτιμούν την Κυπριακή ομάδα;

Διαβάζουμε με... απορία κάποια ρεπορτάζ/άρθρα σε ελλαδικά σάιτ που αναφέρονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στον Απόλλωνα, σε σχέση με το γεγονός ότι θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αν οι πρωταθλητές Ελλάδος αποκλείσουν τη Μακάμπι Χάιφα.

Θυμίζει το καλοκαίρι του 2011, όμως άλλα δεδομένα τότε και άλλα τώρα - Η επιστροφή στην κανονικότητα και... βλέπουμε-ThemaSports
24/06 @ 23:00

Θυμίζει το καλοκαίρι του 2011, όμως άλλα δεδομένα τότε και άλλα τώρα - Η επιστροφή στην κανονικότητα και... βλέπουμε

Το φετινό... "ξεσκαρτάρισμα" στο ρόστερ της ΑΕΛ, ξυπνά μνήμες από το καλοκαίρι του 2011, όταν μετά από μία περιπετειώδη χρονιά, ο τότε προπονητής της ομάδας, Πάμπος Χριστοδούλου, επιχείρησε ολική ανοικοδόμηση με τα γνωστά αποτελέσματα.

Να βρει και η Εθνική Κύπρου τον... δικό της Πογιέτ!-ThemaSports
13/06 @ 08:57

Να βρει και η Εθνική Κύπρου τον... δικό της Πογιέτ!

Δεν τα κατάφερε ούτε χθες η Εθνική Κύπρου να πάρει τη νίκη και να... ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του ομίλου της, αφού παρότι προηγήθηκε με 0-2 απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, εντούτοις κατάφερε και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις.

Κωστένογλου και ΕΘΝΙΚΗ: Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους!-ThemaSports
08/06 @ 19:30

Κωστένογλου και ΕΘΝΙΚΗ: Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους!

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2021, η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε ομόφωνα την πρόσληψη του Ελλαδίτη Νίκου Κωστένογλου, στη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ανδρών.

Του χρόνου ΞΕΡΕΙ ότι θα κριθεί (πολύ) πιο αυστηρά-ThemaSports
27/05 @ 22:00

Του χρόνου ΞΕΡΕΙ ότι θα κριθεί (πολύ) πιο αυστηρά

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή, δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της Λευκωσίας στην κατάκτηση κάποιου τίτλου, ενώ στο... νήμα έχασε και τη 2η θέση που θα έδινε εισιτήριο για τα προκριματικά του "χρυσοφόρου" Τσάμπιονς Λιγκ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ