Το «κλειδί» το κρατάει ο Κίρζης…
Τα τελευταία 24ωρα, που η ομάδα αποκλείστηκε από την διοργάνωση του κυπέλλου, επανήλθε το κλίμα εσωστρέφειας στις τάξεις της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σημαντική μέρα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αφού ο θρύλος της Euroleague, Βασίλης Σπανούλης, κάθισε για πρώτη φορά σε πάγκο ως head coach, λίγους μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση. Ωστόσο, η πρώτη του εμφάνιση ως προπονητής δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η ομάδα του ηττήθηκε.
Βέβαια αυτό ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, μιας και καθοδήγησε παιδιά που δεν έχουν ξαναβρεθεί μαζί, εκτός από τις τελευταίες μέρες και τα οποία ήταν σε γενικές γραμμές μικρότερα σε ηλικία σε σχέση με τους αντιπάλους τους, που αγωνίζονται σε μία ομάδα, όπως η Μέγκα, που δίνει μεγάλη βάση στα τμήματα υποδομής και έχει αναδείξει ουκ ολίγους παίκτες, όπως ο Νίκολα Γιόκιτς και ο Βασίλιε Μίσιτς.
Πρώτος σκόρερ για την επίλεκτη ομάδα του Σπανούλη ήταν ο Φίλιπ Γιόβιτς, γεννηθείς του 2005 και παίκτης της Σπαρς, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους.
Στους 12 σταμάτησε ο Σαμέτ Γιγκίτογλου, που αγωνίζεται στη ΜΖΤ Σκοπίων. Από την άλλη πλευρά, 23 πόντους σημείωσε ο Ασίμ Τζούλοβιτς, ενώ 15 πόντους και 9 ριμπάουντ είχε ο Αλέκσα Μιλένκοβιτς.
Τα δεκάλεπτα: 12-19, 27-39, 55-67, 68-88.
Πηγή: sdna.gr