Ανδρέας Χρίστου

Τον Φεβρουάριο του 2021 ο ΑΠΟΕΛ πάλευε για την είσοδο του στην εξάδα όμως φέτος, Φεβρουάριο 2022, η Ομόνοια είναι αυτή που βρίσκεται στην ίδια δύσκολη θέση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως φέτος, έτσι και πέρσι το αιώνιο ντέρμπι ήταν προγραμματισμένο για την τελευταία αγωνιστική. Πέρσι ο ΑΠΟΕΛ ήταν αυτός που πάλευε για να μπει στο Α' γκρουπ και δεν τα κατάφερε ενώ φέτος η Ομόνοια πάει στην τελευταία αγωνιστική με μοναδικό στόχο την νίκη, η οποία όμως από μόνη της δεν της φτάνει.

Θα πρέπει την ίδια στιγμή η Πάφος να χάσει από τον Άρη ή (στο πιο απομακρυσμένο σενάριο) να έρθει ισοπαλία με τον Άρη και το τριφύλλι να νικήσει με έξι γκολ διαφορά στο αιώνιο.

Πέρσι τέτοιο καιρό ο ΑΠΟΕΛ ήταν στην 7η θέση και η εξάδα δεν περνούσε από τα πόδια του με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Α' γκρουπ.

Το σκηνικό ήταν ακόμη πιο... δραματικό τον Φεβρουάριο του 2021 αφού πριν την 26η αγωνιστική ο Ολυμπιακός είχε 31 βαθμούς, ΑΠΟΕΛ και Δόξα από 30 β. και η Πάφος 29 β..

Εν τέλει τα όποια σενάρια, τότε, πήγαν στον κάλαθο από νωρίς αφού ο Ολυμπιακός που έπαιζε Παρασκευή και οι άλλοι τρεις Σάββατο και Κυριακή είχε νικήσει την ΑΕΚ και σφράγισε την είσοδο του στην εξάδα.

Πλέον απομένει να δούμε εάν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα έχουμε έναν εκ των δύο αιώνιων εκτός εξάδας...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εθνική Κύπρου με 0 βαθμούς το... 1991 - Πως ήταν ο κόσμος: Δύο πόντους η νίκη, δίκη Κοσκωτά και Τσάμπιονς Λιγκ ο Ερ. Αστέρας!-ThemaSports
18/10 @ 20:45

Εθνική Κύπρου με 0 βαθμούς το... 1991 - Πως ήταν ο κόσμος: Δύο πόντους η νίκη, δίκη Κοσκωτά και Τσάμπιονς Λιγκ ο Ερ. Αστέρας!

Έτοιμη να γράψει ιστορία απ΄ την... ανάποδη είναι η Εθνική Κύπρου των ανδρών, η οποία μετά και τη συντριβή από τη Γεωργία με 4-0, έκανε το... 7/7 (ήττες) στον Α΄ όμιλο της προκριματικής φάσης για το EURO 2024 και είναι... μία ανάσα από το να «επιστρέψει» 32 χρόνια πίσω, στο μακρινό 1991.

Στα «σαλόνια» με Ακρίτα ο Βασίλης Δημοσθένους! Στους πολυτιμότερους…  -ThemaSports
19/05 @ 09:51

Στα «σαλόνια» με Ακρίτα ο Βασίλης Δημοσθένους! Στους πολυτιμότερους…

Ο Ακρίτας Χλώρακας αποτέλεσε την ομάδα έκπληξη, που κατάφερε να… μπει στο γκρουπ των ομάδων που ανέβηκαν στην πρώτη κατηγορία.

Η πιο ρομαντική και ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου: 5000 ερωτευμένοι ΑΠΟΕΛίστες στο «Ζερλάν»!  (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/02 @ 13:32

Η πιο ρομαντική και ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου: 5000 ερωτευμένοι ΑΠΟΕΛίστες στο «Ζερλάν»! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πριν από δέκα ακριβώς χρόνια, 14/2/2012, βάφτηκε... πορτοκαλί σε μια ιστορική και ΑΠΟΕΛίστικη βραδιά για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της Λυόν!

Οι 5+1 νίκες της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη: Από τον Μίμη Παπαϊωάννου και το 1-4, στον Κετσπάγια, τον Σκόκο και τον Γιακουμάκη…-ThemaSports
13/02 @ 17:50

Οι 5+1 νίκες της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη: Από τον Μίμη Παπαϊωάννου και το 1-4, στον Κετσπάγια, τον Σκόκο και τον Γιακουμάκη…

Αφιέρωμα στις σπουδαιότερες νίκες που έχει πετύχει η ΑΕΚ μέσα στην παραδοσιακή έδρα του Ολυμπιακού.

Αφιέρωμα της Ομόνοιας στο... «πολυβόλο» Σωτήρη Καϊάφα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
13/02 @ 13:27

Αφιέρωμα της Ομόνοιας στο... «πολυβόλο» Σωτήρη Καϊάφα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφιέρωμα του OFC TV στον μεγάλο σκόρερ της Ομόνοιας και του Κυπριακού ποδοσφαίρου, Σωτήρη Καϊάφα:

ΒΙΝΤΕΟ-αφιέρωμα για Τζιωνή από την Ομόνοια - «Κάνε μας περήφανους Μαρίνο!» -ThemaSports
26/01 @ 19:39

ΒΙΝΤΕΟ-αφιέρωμα για Τζιωνή από την Ομόνοια - «Κάνε μας περήφανους Μαρίνο!»

Η Ομόνοια αποχαιρετά με ένα βίντεο-αφιέρωμα τον Μαρίνο Τζιωνή αναφέροντας «Καλή τύχη σε ένα δικό μας παιδί. Κάνε μας περήφανους Μαρίνο!».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ