Δηλώσεις στην Cablenet πριν από την έναρξη του εξ αναβολής ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση, έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Aναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα θέλω να αρχίσω υπενθυμίζοντας τη δήλωση του προπονητή μας, ότι τώρα αρχίζουν τα ωραία παιχνίδια. Μιας τέτοιας εμβέλεια είναι το σημερινό παιχνίδι. Είναι δύο ομάδες που εξασφάλισαν την είσοδο τους στην εξάδα και κοιτάζουν για πιο ψηλά. Όλοι περιμένουν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι που έχει και συγκεκριμένο λάφυρο, τη δεύτερη θέση. Σήμερα ότι πάρουν οι δύο ομάδες θα είναι συν σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Έχουμε αρχίσει μία πορεία αήττητη που μας εξασφαλίζει τη συμμετοχή μας στην εξάδα και κοιτάζουμε πιο ψηλά. Πρέπει όμως να πω ότι είναι ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ ανταγωνιστικό και ξέρουμε ότι κάθε απώλεια, μετράει διπλά».

Για τα συνεχόμενα ματς του ΑΠΟΕΛ: «Ο λόγος που στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε αρκετή φρεσκάδα, ήταν η κόπωση. Είχαμε να διαχειριστούμε αρκετά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Ακολουθεί μετά μία εβδομάδα μέχρι το επόμενο ματς και είναι ευκαιρία να πάρουν κάποιες ανάσες οι ποδοσφαιριστές μας».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα... -ThemaSports
02/05 @ 15:44

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα...

Ο ΑΠΟΕΛ έριξε τα πυρά του προς Αστυνομία αλλά και την ΑΕΚ μετά την αρνητική απάντηση για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο ΓΣΠ.

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»-ThemaSports
02/05 @ 14:29

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του τοποθετήθηκε μετά την άρνηση της αστυνομίας στο αίτημα για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της-ThemaSports
02/05 @ 13:47

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της

Η αστυνομία με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την απόφαση της να απαντήσει αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ για παραχώρηση της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα-ThemaSports
01/05 @ 21:05

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα

Τη στιγμή που εκκρεμεί η οριστική απόφαση με το θέμα της βόρειας κερκίδας στον «Αρχάγγελο» ασχολούνται αποκλειστικά με τον τελικό της 11ης Μαΐου.

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...-ThemaSports
01/05 @ 16:14

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντιεμερσί Ντονγκαλά, είναι αναμφίβολα από τους πολυτιμότερους παίκτες των «γαλαζοκιτρίνων» στο φετινό πρωτάθλημα και δικαιολογημένα είναι δεύτερος σε συμμετοχές, πίσω μόνο από τον τερματοφύλακα Μπέλετς που αγωνίστηκε και στα 35 παιχνίδια!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ