Το σωματείο του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου τμήματος υδάτινου αθλητισμού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έναρξη Τμήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ΑΠΟΕΛ. Με ιδιαίτερη περηφάνια, το Σωματείο ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει τη δημιουργία ενός νέου τμήματος υδάτινου αθλητισμού: του Τμήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.
Η Καλλιτεχνική Κολύμβηση έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, ενισχύοντας τη δυναμική παρουσία του συλλόγου στα αθλήματα του νερού και προσφέροντας νέες ευκαιρίες σε παιδιά να γνωρίσουν από κοντά αυτό το εντυπωσιακό και απαιτητικό άθλημα.
Συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των τμημάτων Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης, που ιδρύθηκαν το 2014 με τη δημιουργία του Τμήματος Υδάτινου Αθλητισμού του Σωματείου, ο ΑΠΟΕΛ παραμένει πρωτοπόρος και οραματιστής στον υδάτινο αθλητισμό. Με συνέπεια και όραμα, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να προσφέρει ευκαιρίες σε παιδιά και αθλητές να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με ακόμη ένα ολυμπιακό άθλημα.
Το νέο τμήμα είναι έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με ήδη έντονο ενδιαφέρον από γονείς και παιδιά. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας, δίνοντας στα παιδιά τα εφόδια και την έμπνευση να καλλιεργήσουν δεξιότητες, πειθαρχία, δημιουργικότητα και αγάπη για το άθλημα.
Στο τμήμα γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας από 7 ετών και άνω, υπό την καθοδήγηση καταξιωμένης προπονήτριας στον χώρο της Συγχρονισμένης και Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, με μακρά και επιτυχημένη πορεία ως αθλήτρια και προπονήτρια.
Για πληροφορίες και εγγραφές:
99 999209.
Με αυτή τη νέα πρωτοβουλία, ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να επενδύει στον υδάτινο αθλητισμό και να γράφει νέα σελίδα στην ιστορία του, με στόχο την καλλιέργεια ταλέντων και την ανάδειξη αθλητών που θα μας κάνουν περήφανους.
Μία πολύ σημαντική απουσία που προέκυψε από το ευρωπαϊκό ματς με αντίπαλο τη Λωζάνη θα έχει ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, για το αυριανό (09/11, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ για τη 10η αγωνιστική.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/11 @ 08:41
Ο ΑΠΟΕΛ γιορτάζει σήμερα (08/11) τα 99α γενέθλια του και οι «γαλαζοκίτρινοι» έκαναν ένα... δυνατό ποστάρισμα στα social media.
07/11 @ 16:37
Φωτογραφικά κλικ από τον Αρχάγγελο δημοσίευσε το ΑΠΟΕΛ στα σόσιαλ.
06/11 @ 17:38
Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ανέδειξε ως πολυτιμότερους τους Κούτσακο και Πιέρο για τα παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό και Εθνικό αντίστοιχα.
06/11 @ 14:45
Τα δύο ντέρμπι «αιωνίων» στα οποία σημειώθηκαν από... οκτώ (!) τέρματα θυμήθηκε ο ΑΠΟΕΛ με ανάρτηση του.
06/11 @ 14:38
Με ανάρτηση του στα social media ο ΑΠΟΕΛ, ενημερώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχε στη διάθεση του για το Κυριακάτικο (09/11, 19:00) ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
05/11 @ 11:57
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Άντρος Σωτηρίου.
BEST OF THEMASPORTS