Για την ΟΠΑΠ Basket League...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τρεις αγώνες την Πέμπτη και έναν την Παρασκευή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, ενώ δύο παιχνίδια έχουν αναβληθεί και θα γίνουν σε μεταγενέστερο στάδιο λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

ΕΘΑ-Απόλλων

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου - 16:00 / Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία / CBF TV

Η αρχή θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτη με την ΕΘΑ να υποδέχεται τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Έγκωμης θα ψάξει επιστροφή στις επιτυχίες, ενώ οι «γαλάζιοι» θα κυνηγήσουν το τέταρτο σερί ροζ φύλλο τους. Η ΕΘΑ μετρά πέντε νίκες και 13 ήττες, ενώ ο Απόλλωνας έχει εννέα νίκες και ισάριθμες ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

ΕΑΣ Ομόνοια-Πετρολίνα ΑΕΚ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου - 19:00 / Κλειστό Αγίου Δομετίου / CBF TV

Επιστροφή στις επιτυχίες θα επιχειρήσει να δώσει η ΕΑΣ Ομόνοια, συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα η Πετρολίνα ΑΕΚ, στη μεταξύ τους αναμέτρηση στον Άγιο Δομέτιο. Οι «πράσινοι» έχουν δέκα νίκες και οκτώ ήττες, ενώ οι «κιτρινοπράσινοι» είναι στο γκρουπ των τριών πρωτοπόρων μετρώντας 15 νίκες και τρεις ήττες.  Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

ΑΕΛ-Κεραυνός

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου - 19:30 / «Νίκος Σολωμονίδης» Cytavision

Να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλουν ΑΕΛ και Κεραυνός που θα συγκρουστούν στη Λεμεσό. Οι «γαλαζοκίτρινοι» προέρχονται από νίκη, ενώ η ομάδα του Στροβόλου έχει πέντε στη σειρά. Οι «ερυθροκίτρινοι» είναι ανάμεσα στις ομάδες που ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 15 νίκες και τρεις ήττες. Οι γηπεδούχοι μετρούν οκτώ νίκες και δέκα ήττες. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision.

Αχιλλέας Καϊμακλίου-Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου - 20:00 / Λύκειο Παλλουριώτισσας / CBF TV

Στο Λύκειο Παλλουριώτισσας ο Αχιλλέας Καϊμακλίου θα φιλοξενήσει την Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ. Οι γηπεδούχοι που κέρδισαν στον προηγούμενο αγώνα τους θέλουν το δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο, έχοντας συνολικό απολογισμό έξι νίκες και 11 ήττες σε 17 παιχνίδια. Από την άλλη, η ομάδα του Αγίου Δομετίου σε 18 αγώνες έχει μία νίκη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

ΑΠΟΠ-Ανόρθωση

Ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί λόγω θετικών κρουσμάτων στην Ανόρθωση. Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΚΟΚ θα ορίσει τον αγώνα σε νέα ημερομηνία.

Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου-ΑΠΟΕΛ

Ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί λόγω θετικών κρουσμάτων στον ΑΠΟΕΛ. Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΚΟΚ θα ορίσει τον αγώνα σε νέα ημερομηνία.

Πηγή: www.cbf.basketball

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέλουν να... σκουπίσουν για να συγκεντρωθούν στο Final-4 οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ThemaSports
18/05 @ 09:00

Θέλουν να... σκουπίσουν για να συγκεντρωθούν στο Final-4 οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός κοντράρονται σήμερα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναζητώντας το υπέρ τους 2-0 για να πάρουν την πρόκριση και να κοιτούν πλέον στο Final-4.

«Γκάζωσε» στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα επί της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
15/05 @ 18:54

«Γκάζωσε» στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα επί της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!

Ο κόσμος... έλειπε, μαζί και η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο καθώς άπαντες είχαν το μυαλό τους στο Final Four. Ο Ολυμπιακός ξύπνησε στην επανάληψη, καθάρισε εύκολα την ΑΕΚ με 92-75 και έκανε το 1-0 στη σειρά.

Σλούκας: «Παναθηναϊκός, Ρεάλ οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ευρώπη - Το πιο ξεχωριστό F4 της καριέρας μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 16:07

Σλούκας: «Παναθηναϊκός, Ρεάλ οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ευρώπη - Το πιο ξεχωριστό F4 της καριέρας μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 11 συμμετοχές σε Final 4 ο Κώστας Σλούκας εξηγεί γιατί αυτό με τον «μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης μαζί με τη Ρεάλ» είναι το πιο ξεχωριστό της καριέρας του!

Εφτά χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά...-ThemaSports
15/05 @ 14:58

Εφτά χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά...

Εφτά χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά για έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Όταν οι Γιαννακόπουλοι τίναξαν την μπάνκα στον αέρα για να δελεάσουν τον μεγαλύτερο Έλληνα μπασκετμπολίστα να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι, σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού τους είχαν την ελπίδα πως ένα ακόμα τρόπαιο θα κοσμούσε τη βιτρίνα.

Δεν φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Πετρούσεφ, τη Δευτέρα οι εξετάσεις-ThemaSports
12/05 @ 22:35

Δεν φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Πετρούσεφ, τη Δευτέρα οι εξετάσεις

Στον Ολυμπιακό επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάσταση του Φίλιπ Πετρούσεφ, ωστόσο ο Σέρβος θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα (13/05) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Εκθρόνισε τον Παναθηναϊκό με 30άρα και μυθικό Σπάρταλη και σήκωσε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
12/05 @ 20:37

Εκθρόνισε τον Παναθηναϊκό με 30άρα και μυθικό Σπάρταλη και σήκωσε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Στέφανο Σπάρταλη να κάνει μυθικό ματς (28π., 15ρ.), ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Final 8 με σκορ 75-45, κατακτώντας έτσι το 4ο πρωτάθλημα Εφήβων στην ιστορία του!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ