Η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα εισιτήρια κόντρα στον ΑΣΙΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του αγώνα με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ Λύσης που είναι ορισμένος για την Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου και ώρα 14:30 στο στάδιο ΓΣΖ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ημερών Τρίτη – Παρασκευή και οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το Red Shop στο γήπεδο N. Papas Group – Αμμόχωστος Επιστροφή, σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00, Τετάρτη 09:00-13:00) ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 24 663090 για να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί:

  • Γενική είσοδος: 10 ευρώ
  • Μαθητικό εισιτήριο: 4 ευρώ
  • Παιδικό: δωρεάν

Σύμφωνα με τις νέες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου αλλά και τις κατευθυντήριες οδηγίες της ΚΟΠ τα ισχύοντα μέτρα για την παρουσία θεατών στα γήπεδα τροποποιούνται και είναι:

Από τις 15 Δεκεμβρίου 2021 επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες σε πληρότητα 50% της χωρητικότητας του γηπέδου με υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου, νοουμένου ότι τηρείται μια από τις πιο κάτω προϋποθέσεις:

  • Πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιαστικού σχήματος για την ασθένεια Covid-19
  • Πιστοποιητικό ανάρρωσης από τη νόσο COVID-19 με ισχύ έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης
  • Άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου με απαραίτητη προϋπόθεση να κατέχουν και αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR  ή τέστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου εντός 72 ωρών.

Επίσης, εάν και εφόσον δεν υπερβένεται ο συνολικός μέγιστος αριθμός προσώπων, εξαιρούνται:

  • Παιδιά κάτων των 6 ετών
  • Παιδιά μεταξύ 6-11 ετών που επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τέστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου εντός 7 ημερών.
  • Παιδιά μεταξύ 12-17 ετών που επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τέστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου εντός 72 ωρών.
  • Άτομα άνω των 18 ετών και άνω που δε δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος και τα οποία επιδεικνύουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR (τις τελευταίες 72 ώρες) ή τέστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(τις τελευταίες 48 ώρες).

Επίσης, υπενθυμίζουμε όσους/ες θα παρευρεθούν στο γήπεδο ότι η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και θα πρέπει να υπάρξει καθολική εφαρμογή, καθώς έχουν γίνει και ειδικές συστάσεις από τους αρμόδιους φορείς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»

 
Συνάντηση ΚΟΠ-Υπ.Δικαιοσύνης - Τα ακριβή μέτρα θα κοινοποιηθούν στους αρμόδιους

Συνάντηση ΚΟΠ-Υπ.Δικαιοσύνης - Τα ακριβή μέτρα θα κοινοποιηθούν στους αρμόδιους

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΠ και των προέδρων της Α’ κατηγορίας, με φόντο τη βία στα γήπεδα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα Σαλαμίνα: Τα εισιτήρια με τον ΑΠΟΕΛ -ThemaSports
20/09 @ 09:25

Νέα Σαλαμίνα: Τα εισιτήρια με τον ΑΠΟΕΛ

Οι ερυθρόλευκοι ενημερώνουν για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι...»- Ζήτησε συγγνώμη στον κόσμο της ομάδας-ThemaSports
18/09 @ 21:15

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι...»- Ζήτησε συγγνώμη στον κόσμο της ομάδας

Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου μετά το τέλος του αγώνα της εμβόλιμης 1ης αγωνιστικής απέναντι στην Πάφο.

Η χειρονομία του Ντουρμισάι στο γκολ της νίκης (Φωτογραφία)-ThemaSports
15/09 @ 09:53

Η χειρονομία του Ντουρμισάι στο γκολ της νίκης (Φωτογραφία)

Στο γκολ της νίκης της Νέας Σαλαμίνας στο Δασάκι από τον Φιορίν Ντουρμισάι, η κάμερα της Cytavision τον συνέλαβε να κάνει άσεμνη χειρονομία.

Ένεση ψυχολογίας στο κόκκινο στρατόπεδο!  -ThemaSports
15/09 @ 07:58

Ένεση ψυχολογίας στο κόκκινο στρατόπεδο!

Την περασμένη αγωνιστική, είχαν πέσει θύμα ανατροπής στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ομόνοια. Αν συνέβαινε το ίδιο πράγμα (με διαφορετικό τρόπο) χθες βράδυ στο Δασάκι, θα ήταν στα… πατώματα η ψυχολογία τους στο «κόκκινο» στρατόπεδο.

Πανηγυρικό ποστάρισμα με ΒΙΝΤΕΟ μέσα από την κερκίδα από πρώην πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας!-ThemaSports
14/09 @ 22:17

Πανηγυρικό ποστάρισμα με ΒΙΝΤΕΟ μέσα από την κερκίδα από πρώην πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας!

Στο Δασάκι μαζί με τους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας στην κερκίδα βρισκόταν απόψε ο πρώην πρόεδρος της Αμμοχωστιανής ομάδας, Πάρης Αντρέου, ο οποίος είδε την ομάδα του να παίρνει μία πολύ σημαντική νίκη με 2-3 και την χάρηκε δεόντως.

2/2 για Παπαγεωργίου!-ThemaSports
14/09 @ 19:48

2/2 για Παπαγεωργίου!

Δεύτερο παιχνίδι στο πρωτάθλημα για τη Νέα Σαλαμίνα, ισάριθμα γκολ από τον Γιώργο Παπαγεωργίου!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ