Γιάννης Ιωάννου

Αρχίζει να ανεβάζει στροφές ο Γάλλος άσος του Απόλλωνα!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Νικολά Ντιγκινί ήταν ο άνθρωπος που έκρινε το πρώτο Λεμεσιανό ντέρμπι για τη φάση των "16" του κυπέλλου, σκοράροντας στο 86΄, γράφοντας το 1-0 με το οποίο ο Απόλλωνας πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, αφού στον επαναληπτικό (02/03) για να αποκλειστεί, θα πρέπει να ηττηθεί με δύο γκολ διαφορά (2-0, 3-1, 4-2 κλπ), εκτός κι αν κερδίσει η ΑΕΛ με 1-0, παραμείνει το ίδιο σκορ στην παράταση και η πρόκριση κριθεί στα πέναλτι.

Ο Γάλλος άσος ο οποίος επέστρεψε στη δράση μετά από τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός για αρκετούς μήνες, στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Πάφο στις 22/01, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στο φινάλε του αγώνα, ενώ στο σημερινό ντέρμπι αγωνίστηκε επίσης ως αλλαγή, περνώντας στο ματς στο 74΄ και επέστρεψε και στο σκοράρισμα μετά από εννιά μήνες!

Κατά σύμπτωση, το τελευταίο γκολ που πέτυχε πριν τραυματιστεί, ήταν και παλι κόντρα στην ΑΕΛ, στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της περσινής σεζόν, που διεξήχθη στις 18 Απριλίου του 2021!

Τότε είχε ανοίξει το σκορ στο 30΄, με τον Μπίσεσβαρ στο 73΄ να γράφει το 0-2 και τον Ντανίλο στο 88΄ να μειώνει στο τελικό 1-2.

Θυμηθείτε το συγκεκριμένο παιχνίδι:

Το πόσο σημαντικός παίκτης για τον Απόλλωνα είναι ο Ντιγκινί δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς, το λέει η απόδοση και οι αριθμοί του την περσινή σεζόν και όλοι στο "κυανόλευκο στρατόπεδο" περιμένουν από τον Γάλλο άσο να βρει τα πατήματα του, να ανεβάσει και άλλο τις ταχύτητες για να κάνει τη διαφορά στη "γραμμή κρούσης" και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και γιατί όχι και του κυπέλλου...

Γιάννης Ιωάννου

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το προσπερνούν ηθελημένα ή άθελα, δεν το γνωρίζουν ή απλά... υποτιμούν την Κυπριακή ομάδα;-ThemaSports
22/07 @ 20:40

Το προσπερνούν ηθελημένα ή άθελα, δεν το γνωρίζουν ή απλά... υποτιμούν την Κυπριακή ομάδα;

Διαβάζουμε με... απορία κάποια ρεπορτάζ/άρθρα σε ελλαδικά σάιτ που αναφέρονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στον Απόλλωνα, σε σχέση με το γεγονός ότι θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού στον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αν οι πρωταθλητές Ελλάδος αποκλείσουν τη Μακάμπι Χάιφα.

Θυμίζει το καλοκαίρι του 2011, όμως άλλα δεδομένα τότε και άλλα τώρα - Η επιστροφή στην κανονικότητα και... βλέπουμε-ThemaSports
24/06 @ 23:00

Θυμίζει το καλοκαίρι του 2011, όμως άλλα δεδομένα τότε και άλλα τώρα - Η επιστροφή στην κανονικότητα και... βλέπουμε

Το φετινό... "ξεσκαρτάρισμα" στο ρόστερ της ΑΕΛ, ξυπνά μνήμες από το καλοκαίρι του 2011, όταν μετά από μία περιπετειώδη χρονιά, ο τότε προπονητής της ομάδας, Πάμπος Χριστοδούλου, επιχείρησε ολική ανοικοδόμηση με τα γνωστά αποτελέσματα.

Να βρει και η Εθνική Κύπρου τον... δικό της Πογιέτ!-ThemaSports
13/06 @ 08:57

Να βρει και η Εθνική Κύπρου τον... δικό της Πογιέτ!

Δεν τα κατάφερε ούτε χθες η Εθνική Κύπρου να πάρει τη νίκη και να... ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του ομίλου της, αφού παρότι προηγήθηκε με 0-2 απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, εντούτοις κατάφερε και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις.

Κωστένογλου και ΕΘΝΙΚΗ: Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους!-ThemaSports
08/06 @ 19:30

Κωστένογλου και ΕΘΝΙΚΗ: Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους!

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2021, η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε ομόφωνα την πρόσληψη του Ελλαδίτη Νίκου Κωστένογλου, στη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ανδρών.

Του χρόνου ΞΕΡΕΙ ότι θα κριθεί (πολύ) πιο αυστηρά-ThemaSports
27/05 @ 22:00

Του χρόνου ΞΕΡΕΙ ότι θα κριθεί (πολύ) πιο αυστηρά

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή, δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της Λευκωσίας στην κατάκτηση κάποιου τίτλου, ενώ στο... νήμα έχασε και τη 2η θέση που θα έδινε εισιτήριο για τα προκριματικά του "χρυσοφόρου" Τσάμπιονς Λιγκ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ