Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης για τη ζημιά στο στέγαστρο του «Απόστολος Νικολαΐδης» και ότι οι απαιτούμενες εργασίες θα αρχίσουν αύριο, με το ματς κόντρα στον Αστέρα να γίνεται κανονικά.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν τίθεται θέμα «μετακόμισης» του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το προσεχές Σάββατο, παρά το πρόβλημα με το στέγαστρο της Λεωφόρου.
Καθώς, όπως ενημέρωσε σήμερα η «πράσινη» ΠΑΕ, το κομμάτι που είναι «προβληματικό» θα κλείσει και οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μεταφερθούν αλλού, αφού το υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.
Ενώ οι εργασίες αποκατάστασης της σχετικής ζημιάς αναμένεται να ξεκινήσουν από αύριο κιόλας.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.
Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Παράλληλα από αύριο κιόλας θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες.
Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες που έχει υποχωρήσει το στέγαστρο αλλά και τους κατόχους σουιτών, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά».
Σαφή και ξεκάθαρα μηνύματα δόθηκαν στους προέδρους και εκπροσώπους των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Έφορο Φορολογίας, Σωτήρη Μαρκίδη, στο Υπουργείο Οικονομικών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 20:39
Η σύσκεψη των εκπροσώπων του big-5 και της UEFA έλαβε τέλος, με διάφορα θέματα να αναφέρονται στη συζήτηση που υπήρξε.
03/06 @ 18:29
Κανονικά διεξάγεται η συζήτηση με φόντο το φορμάτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Δείτε ποιοι εκπροσωπούν την κάθε ομάδα στη «Μεγάλη Βρετάνια».
03/06 @ 08:40
Η Μπράιτον είναι κοντά στην απόκτηση του Μπάμπη Κωστούλα, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.
02/06 @ 23:14
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Φίλιπ Μλαντένοβιτς για έναν ακόμη χρόνο.
02/06 @ 23:55
Ο Γιάννης Βρούτσης δήλωσε στην ΕΡΤ ότι αν δεν υπάρξει «ηθική συμφωνία την Τετάρτη», στη συνάντηση με Γιαννακόπουλου-Αγγελόπουλων, «το πρωτάθλημα τελειώνει στο γραφείο μου»!
01/06 @ 20:05
Οι 5 πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στην κλήρωση του 3ου προκριματικού έχουν «κλειδώσει», με το τοπίο να παραμένει «θολό» για τους δύο τελευταίους.
BEST OF THEMASPORTS