Η ανακοίνωση

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου.

Αναλυτικά: 

«Το Σωματείο ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου επιθυμεί να αναφέρει τα κάτωθι σε σχέση με την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού να διεξάγει έρευνα για πιθανότητα χειραγώγησης του αγώνα καλαθόσφαιρας μεταξύ των ομάδων ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ για το Πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας Ανδρών που διεξήχθει στις 22/12/2021:

(α) Το Σωματείο ΕΝΑΔ έχει παραχωρήσει ήδη από την αρχή της παρούσας καλαθοσφαιρικής περιόδου την αποκλειστική διαχείριση της Ανδρικής ομάδας καλαθόσφαιρας σε ιδιωτική εταιρεία βάσει σχετικής συμφωνίας και η οποία είχε καθόλο τον ουσιώδη χρόνο την αποκλειστική διαχείριση και ευθύνη για την ανδρική ομάδα του Σωματείου μας. Με την εν λόγω εταιρεία είχαμε μέχρι σήμερα μία άκρως επαγγελματική και νομότυπη συνεργασία και η οποία μας έδειξε μέχρι σήμερα ότι λειτουργούσε καθ όλα νόμιμα.

(β) Ενημερωνόμαστε διαρκώς και από την πρώτη στιγμή τις σχετικές εξελίξεις και θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα με σεβασμό στους θεσμούς και στα πλαίσια της νομιμότητας  για να προστατεύσουμε την ιστορία και όνομα του ιστορικού μας Σωματείου. Νοείται ότι τέτοια φαινόμενα χειραγώγησης, εάν αποδειχθούν, δεν είναι αποδεκτά και ανεκτά σε καμία περίπτωση και ότι θα συνεργαστούμε πλήρως με τις αρχές στο εν λόγω θέμα.

(γ) Το Σωματείο μας μαζί με την εν λόγω εταιρεία επιθυμεί  να προχωρήσει η έρευνα το ταχύτερο δυνατό ώστε να φανερωθεί αν και από ποιούς χειραγωγήθηκε ο εν λόγω αγώνας.

20/01/2022».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»-ThemaSports
30/04 @ 15:29

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το γεγονός ότι η Μακάμπι θα έχει την στήριξη των οπαδών της στο γήπεδο για το Game 3 (30/4, 20:00), με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!-ThemaSports
30/04 @ 16:19

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπορεί να απουσιάζει, όμως ο Ντίνος Μήτογλου έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν, πως μπορεί να καλύψει το «κενό» του Ισπανού και ανεξαρτήτως κόπωσης, να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!  -ThemaSports
30/04 @ 16:38

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!

Κανονικά στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ συμμετείχε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR(30/4, 20:00).

Όταν ο Νίκος Γκάλης έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδας…-ThemaSports
06/05 @ 21:42

Όταν ο Νίκος Γκάλης έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδας…

Ήταν 6 Μαΐου 1980 όταν ο Νίκος Γκάλης έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδας…

Ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης-ThemaSports
06/05 @ 19:48

Ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης

Πόσο μπάσκετ ξέρει ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς... (6 Μαΐου 1973)

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ