Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Κλεάνθης Γεωργιάδης μίλησε το πρωί στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Επιτέλους θα παίξουμε μπάλα, η αλήθεια όμως, βοήθησε για τον κορωνοϊό και τους τραυματίες αφού θα έχουμε επιστροφές μετά και τα τρία κρούσματα».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Σε κανέναν αγώνα δεν είμαστε φαβορί, όταν μάλιστα παίζουμε και με την πρώτη στην βαθμολογία. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Θα διεκδικήσουμε πάλι την έκπληξη. Πιο έμπειρη η ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο, η αντίπαλος σίγουρα θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Είμαστε σε καλή και ψυχολογική κατάσταση, δεν έχουμε άγχος και την πίεση όπως η ΑΕΚ».

Για τον Μάριο Δημητρίου υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα: «Θα ήταν άδικο αν δεν υπήρχε ενδιαφέρον, έχει κάνει εξαιρετική χρονιά. Βολιδοσκοπηθήκαμε για τον ποδοσφαιριστή μας, επίσημα δεν ήρθε κανένας με πρόταση».

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές: «Θα πραγματοποιηθούν σίγουρα άλλες δύο μεταγραφές με επιθετικό και αμυντικό. Επίσης θα ενισχυθούμε και με ερασιτέχνες».

Για τον Έσσελινγκ… “Αντικαταστάθηκε ήδη ο Έσσελινγκ με τον Ομπανόν και θα τον δούμε στο γήπεδο”.

Για τον Μάριο Δημητρίου… “Θα ήταν άδικο αν δεν υπήρχε ενδιαφέρον για τον Μάριο Δημητρίου. Έχει κάνει εξαιρετική χρονιά και θα ήταν προσβλητικό αν δεν τον έβλεπαν πιο μεγάλα σωματεία. Έγιναν ανεπίσημες ερωτήσεις για το αν μπορούμε να τον αφήσουμε να πάει σε μια πιο μεγάλη ομάδα. Όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να έρθει επίσημα σε εμάς”.

Για την στήριξη του κόσμου: «Το λαχείο που εκδώσαμε για τις μεταγραφές δεν πήγε όσο καλά ελπίζαμε. Είναι θέμα επιλογής. Οι Κερυνιώτες χρειάζονται χρόνο για να δημιουργήσουν ποδοσφαιρική κουλτούρα. Ήταν περισσότερο μπασκετική κουλτούρα στην ΠΑΕΕΚ. Σιγά σιγά θα το κτίσουμε και στο ποδόσφαιρο».

 

 

Για τον κόσμο της ΑΕΚ που θα μεταβεί στο Μακάρειο: «‘Εάν η ΑΕΚ δεν φέρει κόσμο θα αδικήσει τη διοίκηση και τον εαυτό της. Έχουν δηλώσει στην Αστυνομία περίπου 1000 άτομα πως θα έρθουν. Καλό είναι να προαγοράσουν τα εισιτήριά τους. Να φέρουν μάσκες αν και θα έχουμε και εμείς να δίνουμε στην είσοδο».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βούζας: «Έπρεπε να παίξει λίγο πιο απελευθερωμένα η Εθνική - Δεν χρειάζονταν πέντε υψηλόσωμοι αμυντικοί»-ThemaSports
17/11 @ 14:15

Βούζας: «Έπρεπε να παίξει λίγο πιο απελευθερωμένα η Εθνική - Δεν χρειάζονταν πέντε υψηλόσωμοι αμυντικοί»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Βασίλης Βούζας, ο οποίος μίλησε για την Εθνική μας ομάδα και σχολίασε το χθεσινό της παιχνίδι με αντίπαλο την Ισπανία.

Αποχωρεί μετά από 13 μήνες ο Νικολάου!-ThemaSports
06/11 @ 20:08

Αποχωρεί μετά από 13 μήνες ο Νικολάου!

Η ΠΑΕΕΚ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Νίκο Νικολάου.

Ενημέρωση για Τίμπλινγκ: «Εντοπίστηκε ένα πρόβλημα υγείας που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης»-ThemaSports
03/10 @ 12:59

Ενημέρωση για Τίμπλινγκ: «Εντοπίστηκε ένα πρόβλημα υγείας που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης»

Ενημέρωση από την ΠΑΕΕΚ για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Τίμπλινγκ.

«Ο αποκλεισμός είναι εξοντωτική ποινή, να γίνουν πιο ανθρώπινοι και πιο λογικοί οι κανονισμοι»-ThemaSports
12/09 @ 11:14

«Ο αποκλεισμός είναι εξοντωτική ποινή, να γίνουν πιο ανθρώπινοι και πιο λογικοί οι κανονισμοι»

Αθώωση αποφάσισε το εφετείο για τους δύο ποδοσφαιριστές της ΠΑΕΕΚ, Πίτερ Οφορνάντου και Κύπρο Ονησιφόρου, που τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή με ισόβιο αποκλεισμό. Στο πλαίσιο αυτό,ο νομικός του ΠΑΣΠ, Λούης Χατζηδημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

«Αποδόθηκε δικαιοσύνη στους παίκτες, έχουν υποστεί σημαντική ζημιά»-ThemaSports
12/09 @ 10:00

«Αποδόθηκε δικαιοσύνη στους παίκτες, έχουν υποστεί σημαντική ζημιά»

Ο Σπύρος Νεοφυτίδης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 .

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ