Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεύτερη σερί νίκη και τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια για τη Γιουβέντους, που επικράτησε 2-0 της Κάλιαρι και μείωσε στους 4 τη διαφορά από την Αταλάντα, η οποία γκέλαρε στη Γένοβα (0-0).
Χτίζει σερί και πλησιάζει τετράδα η Γιουβέντους!
Η Γηραιά Κυρία επικράτησε 2-0 της Κάλιαρι και πήρε την τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία παιχνίδια, μειώνοντας τη διαφορά από την τετράδα στους τέσσερις βαθμούς.
Φουλ κατοχή, πίεση και φάσεις στην εστία της Κάλιαρι από τους παίκτες της Γιουβέντους, συνέθετε το σκηνικό του πρώτου μέρους.
Φουλ άμυνα οι γηπεδούχοι, ο Κράνιο να κατεβάζει τα… ρολά και όλα έδειχναν πως θα πήγαιναν στα αποδυτήρια κρατώντας το μηδέν.
Ένα σουτ του Μπερναρντέσκι, όμως, που μετατράπηκε σε… κατά λάθος ασίστ στον Κεν έγραψε το 1-0 στο 40ο λεπτό.
Αυτό το τέρμα έκανε τους φιλοξενούμενους να βγουν λίγο πιο μπροστά στο δεύτερο μέρος και να αφήσουν χώρους, τους οποίους λίγο έλειψε να πληρώσουν, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι. Ζοάο Πέδρο και Ντάλμπερτ έχασε μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση και τελικά ο Μπερναρντέσκι με ωραίο διαγώνιο σουτ, έδιωξε το άγχος για την ομάδα του Αλέγκρι διαμορφώνοντας στο 83’ το τελικό 2-0.
Νέα απώλεια βαθμών για την Αταλάντα. Λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρόμα (1-4), οι «μπεργκαμάσκι», τους οποίους θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση του Europa League, κόλλησαν στο 0-0 με τη Τζένοα στο «Λουίτζι Φεράρις».
Οι παίκτες της Αταλάντα είχαν τον έλεγχο και τις φάσεις απέναντι στους Γενοβέζους, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ καμία εξ αυτών, με τον Αντρέι Σεβτσένκο να παίρνει τον δεύτερο του βαθμό ως τεχνικός της Τζένοα.
Αναλυτικά η 19η αγωνιστική:
Τρίτη 21/12
Ουντινέζε-Σαλερνιτάνα (ματαιώθηκε)
Γιουβέντους-Κάλιαρι 2-0
(40’ Κεν, 84’ Μπερναρντέσκι)
Τζένοα-Αταλάντα 0-0
Τετάρτη 22/12
Βενέτσια-Λάτσιο 17:30
Σασουόλο-Βενέτσια 17:30
Ίντερ-Τορίνο 19:30
Ρόμα-Σαμπντόρια 19:30
Ελλάς Βερόνα-Φιορεντίνα 19:30
Έμπολι-Μίλαν 21:45
Νάπολι-Σπέτσια 21:45
Η επόμενη (20η) αγωνιστική:
Πέμπτη 6/1
Μπολόνια-Ίντερ 13:30
Σαμπντόρια-Κάλιαρι 13:30
Λάτσιο-Έμπολι 15:30
Σπέτσια-Ελλάς Βερόνα 15:30
Αταλάντα-Τορίνο 17:30
Σασουόλο-Τζένοα 17:30
Μίλαν-Ρόμα 19:30
Σαλερνιτάνα-Βενέτσια 19:30
Γιουβέντους-Νάπολι 21:45
Φιορεντίνα-Ουντινέζε 21:45
Πηγή: sport-fm.gr
Μια περίοδος προετοιμασίας που άρχισε από τις 24 του Μάη με καθημερινές προπονήσεις και ένα φιλικό αγώνα με τη Βουλγαρία έφτασε στον τέλος της για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, η οποία περιμένει πλέον την αναμέτρηση της Τρίτης με τη Ρουμανία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS