Νέα συνάντηση θα έχει ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας με τα μέλη της επιδημιολογικής ομάδας το απόγευμα, σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, με σκοπό να συζητηθούν νέα μέτρα μετά την έξαρση της νέας μετάλλαξης «Όμικρον», όσο και για τα αυξημένα κρούσματα που υπάρχουν καθημερινά στις ανακοινώσεις του Υπουργείου.
Όλο και πιο κοντά είναι να «κλειδώσει» το μέτρο για περιορισμό των ατόμων στα γιορτινά τραπέζια τόσο των Χριστουγέννων όσο και της πρωτοχρονιάς, αλλά και γενικά στις συναθροίσεις στα σπίτια.
Την ίδια ώρα εξετάζεται και το ενδεχόμενο λήψης μέτρων και στους εμβολιασμένους, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες, σε συγκεκριμένους χώρους θα απαιτείται εξέταση και στα άτομα που εμβολιάστηκαν, όπως επίσης και για τη συμμετοχή τους σε συγκεκριμένες δραστηριότητες.
Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline
Από την πρώτη στιγμή που βγήκε προς τα έξω, ότι ο «Βασιλιάς» παραιτείται, το πρώτο όνομα που βγήκε στο προσκήνιο για την διαδοχή του, είναι αυτό του Χάρη Λοϊζίδη.
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.