Ανάμεσα τους φυσικά και ο Κιλιάν Εμπαπέ, που παρέλαβε το δικό του εξατομικευμένο μοντέλο – παρότι δεν διαθέτει ακόμη δίπλωμα οδήγησης στην Ισπανία.
Η Ρεάλ Μαδρίτης και η BMW ανανέωσαν φέτος τη συνεργασία τους, η οποία περιλαμβάνει την προσφορά νέων οχημάτων σε όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας, όπως έγινε γνωστό μέσα απο τα social media της ομάδας.
Οι “μερένγκες” αποφάσισαν να χαρίσουν στους παίκτες ένα ξεχωριστό δώρο πριν τις γιορτές όπως και κάθε χρόνο, δίνοντας τους τη δυνατότητα να επιλέξουν το μοντέλο που προτιμούν, αλλά και να το εξατομικεύσουν με πινακίδα που φέρει το όνομα τους.
Ανάμεσα στους παραλήπτες, όπως ήταν φυσικό, βρέθηκε και ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος εγκαταστάθηκε στη Μαδρίτη μετά τη μεταγραφή του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γάλλος σταρ επέλεξε ένα πολυτελές μοντέλο BMW, από τη σειρά i7 σε μαύρη απόχρωση και εσωτερικό σχεδιασμένο αποκλειστικά για εκείνον.
Το πιο... αστείο της υπόθεσης; Ο Εμπαπέ δεν έχει ακόμη εκδώσει ισπανικό δίπλωμα οδήγησης, κάτι που σημαίνει ότι προς το παρόν δεν μπορεί να οδηγήσει το καινούριο του αυτοκίνητο. Οι συμπαίκτες του πάντως δεν παρέλειψαν να τον πειράξουν, λέγοντάς του πως “έχει την πιο εντυπωσιακή BMW του πάρκινγκ, αλλά θα χρειαστεί οδηγό”.
Εκτός από τον Εμπαπέ, BMW παρέλαβαν όλοι οι παίκτες της πρώτης ομάδας, όπως και ο προπονητής Τσάμπι Αλόνσο, στο πλαίσιο της χορηγικής συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Κάθε αυτοκίνητο είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης συμμετέχει στην πρωτοβουλία “BMW Sustainable Fleet”, επιλέγοντας αποκλειστικά ηλεκτρικά ή υβριδικά μοντέλα.
Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια της φιλοσοφίας του συλλόγου να προωθεί την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, συνδυάζοντας πολυτέλεια και οικολογική συνείδηση, με τον Εμπαπέ να πρωταγωνιστεί αυτή τη φορά όχι στο γήπεδο, αλλά στο... τιμόνι, όταν τελικά αποκτήσει το δίπλωμα του.
Πηγή: sport24.gr