Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι Λουτσιάνο Μπεμπέ και Σάββας Παντελίδης, ήδη… κοιτάζουν το κεφάλαιο εμβολιασμού της ΑΕΛ τον Ιανουάριο.
Ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής, είχε ήδη μια πρώτη συζήτηση με την προηγούμενη τεχνική ηγεσία. Είναι αυτονόητο, ότι θα μπει σε κάπως διαφορετική βάση το πλάνο ενίσχυσης, επειδή ο καινούργιος προπονητής έχει άλλη αγωνιστική φιλοσοφία.
Μετά το τελευταίο παιχνίδι για το 2012, με την Ομόνοια την προσεχή Τετάρτη (22/12), τότε θα πέσουν με τα μούτρα στο συγκεκριμένο κεφάλαιο, οι τεχνικοί υπεύθυνοι των γαλαζοκίτρινων.
Επηρεάζεται και η ΑΕΛ από πιθανή ακύρωση της τελικής φάσης του κυπέλλου εθνών Αφρικής. Αν δεν φύγει ο Βοζίνια, τότε δεν θα χρειαστεί να κάμουν σκέψεις για την αντικατάσταση του, κατά το διάστημα που θα απουσίαζε.
Αν θυμάστε το Καλοκαίρι, όταν δόθηκε ο Πρότσεκ δανεικός στην ΠΑΕΕΚ, είχαμε δημοσιεύσει πληροφορίες ότι θα εξέταζαν το σενάριο επιστροφής του Πολωνού κίπερ τον Γενάρη. Δεν θα τεθεί τέτοιο ζήτημα αν ο διεθνής κίπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, δεν ταξιδέψει για Καμερούν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
Στον τελικό της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ, αν η Πάφος FC κερδίσει την ΑΕΚ και στεφθεί κυπελλούχος, θα κάνει το back to back και θα προστεθεί στην άτυπη λίστα με τις Κυπριακές ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο για δύο (ή περισσότερες) συνεχόμενες χρονιές.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
11/05 @ 21:21
Άξιζαν οι κόποι όπως και η αγωνία στο τέλος της σεζόν για την ΕΝΠ...
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
07/05 @ 21:10
Το πανόραμα του κυπέλλου της σεζόν 2024/25.
BEST OF THEMASPORTS