Μεντιλίμπαρ: 50 νίκες σε 74 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Μεντιλίμπαρ: 50 νίκες σε 74 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός έκανε το «2/2» στη Super League με τη νίκη με 2-0 στον Βόλο και ο Μεντιλίμπαρ έφτασε τις 50 νίκες στον πάγκο, γράφοντας ιστορία με 68% ποσοστό επιτυχιών.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με το απόλυτο στο ξεκίνημα της Super League, επικρατώντας 2-0 του Βόλου εκτός έδρας, χάρη σε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πέτυχε ακόμη ένα σπουδαίο ορόσημο, καθώς έφτασε τις 50 νίκες στον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο Βάσκος τεχνικός ανέλαβε τους Πειραιώτες πριν από ενάμιση χρόνο και ήδη έχει οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του UEFA Europa Conference League και ενός νταμπλ.

Συνολικά, ο Μεντιλίμπαρ έχει 50 νίκες σε 74 αγώνες: 34 στη Super League, 4 στο Κύπελλο, 7 στο Conference League και 5 στο Europa League, διαμορφώνοντας εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχιών που αγγίζει το 68%.

Τα στατιστικά του τον φέρνουν κοντά στα ιστορικά επιτεύγματα των Ντούσαν Μπάγεβιτς (144 νίκες σε 208 ματς, 69%) και Πέδρο Μαρτίνς (143 νίκες σε 221 ματς, 65%).

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Προεδρική αποκάλυψη για γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Προεδρική αποκάλυψη για γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της ΑΕΛ για την παρουσίαση των κ.κ. Ζοέλ Νταμάχου και Θύμιου Αγαθοκλέους, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, αποκάλυψε μετά από σχετική ερώτηση, ότι ξεκίνησαν οι προσπάθειες για τη δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.