Ακολουθήστε μας στο Google news
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γυναικών, με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων.
Στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής που διεξήχθη στο "Αμμόχωστος", η Απόλλων Ladies πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας με 0-2 και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ στο άλλο ντέρμπι της ημέρας, η Ομόνοια επικράτησε με 0-3 της Λευκοθέας.
Ευρεία νίκη για τον Άρη επί του Απόλλων Λυμπιών και δύσκολη νίκη της Χρυσομηλιάς κόντρα στην Πάφο Γεροσκήπου.
Στη βαθμολογία, η Απόλλων Ladies πέρασε στην κορυφή με 19 πόντους και ακολουθούν Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια με 18, Άρης με 14 και Λευκοθέα με 13.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Νέα Σαλαμίνα – Απόλλων Ladies 0-2 (67΄ π. Χμίροβα, 71΄ Φρέντα)
Λευκοθέα – Ομόνοια 0-3 (11΄, 76΄, 90΄+3΄ Ράσελ)
Χρυσομηλιά – Πάφος Γεροσκήπου FC 3-2
Απόλλων Λυμπιών – Άρης 0-9 (Καραπέτσα, Μίκλατ (4), Κωνσταντινίδου, Πίτσιου (2), Κλείτου)
Το νέο Champions League ξεκινάει, με τις ομάδες, εκτός από το τρόπαιο, να διεκδικούν και ιλιγγιώδη ποσά. Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που θα μοιραστεί στις 36 ομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 13:04
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού την σεζόν 2025/26.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
BEST OF THEMASPORTS