Ακολουθήστε μας στο Google news
Το μοναδικό... «κέρδος» (αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι) που είχε η ΑΕΛ από το παιχνίδι με την Πάφο, ήταν η χρησιμοποίηση του νεαρού Ευάγγελου Ανδρέου, ο οποίος αντικατέστησε τον Άντονι Γεωργίου στο 78΄ και έκανε ντεμπούτο με την κίτρινη φανέλα στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Ανδρέου ήταν ο 9ος Κύπριος που αγωνίζεται φέτος έστω και για μερικά λεπτά με την πρώτη ομάδα της ΑΕΛ.
Προηγήθηκαν οι Γεωργίου, Ρέινολντς, Αντωνίου, Παπαφώτης, Σωτηρίου, Κεραυνός, Θεμιστοκλέους και Νικολεττίδης.
Να σημειωθεί ότι στο 90΄+1΄, οι εννιά Κυπριοι έγιναν δέκα, αφού πέρασε στο ματς ως αλλαγή και Δημήτρης Αβραάμ, αντικαθιστώντας τον Μάζουρεκ. Ήταν η πρώτη φετινή συμμετοχή του νεαρού άσου, έστω και για μόλις τρία λεπτά.
Διαβάζαμε χθες μια είδηση για τον Στέλιο Αντρέου, ένα παλικάρι που εδώ και 4 χρόνια αγωνίζεται στο Βελγικό πρωτάθλημα, με τα χρώματα της Σαρλερουά…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS