Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προπονητής της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά μετά την νίκη επί της ΑΕΛ αναφέρθηκε στην αφοσίωση των ποδοσφαιριστών του.
Αναλυτικά:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, χρειάστηκε να υποφέρουμε για να κερδίσουμε. Η ΑΕΛ έχει καλούς παίκτες, απίστευτη ομάδα. Έπρεπε να είμαστε ανταγωνιστικοί, απίστευτη η αφοσίωση των παικτών μου, ακόμα κι αυτοί που μπήκαν στο τέλος. Θέλω να πω κάτι για τον συνάδελφο μου. Ο Ντούσαν είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΛ στη συνέχεια θα ανέβει.
Βάζουμε εμείς την πίεση στον εαυτό μας και συγκεντρωνόμαστε σε κάθε επόμενο παιχνίδι. Αυτός είναι ο δρόμος για μας. Παιχνίδι με παιχνίδι. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την απίστευτη υποστήριξη. Όσο περισσότερη είναι η σύνδεση με τον κόσμο, τόσο δυναμώνουμε κι εμείς».
Η Ομόνοια γιόρτασε τα 77 χρόνια ζωής στο οίκημα του σωματείου, εκεί όπου βρέθηκε αρκετός κόσμος των πρασίνων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS