Ακολουθήστε μας στο Google news
O Nεϊμάρ πάτησε πολύ άσχημα στο πόδι ενός αντιπάλου του μετά από τάκλιν που δέχτηκε, τραυματίστηκε και αποχώρησε κλαίγοντας με φορείο.
Έντονη ανησυχία υπάρχει στην
Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ο
Νεϊμάρ αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Σεντ Ετιέν! Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος είχε
έναν σοκαριστικό τραυματισμό πατώντας πολύ άσχημα το πόδι του μετά από τάκλιν που δέχτηκε.
Ο
Νεϊμάρ αποχώρησε με φορείο, βάζοντας τα κλάματα από τους πόνους αλλά και γιατί πιθανότατα είχε αντιληφθεί πως το πρόβλημά του ήταν σοβαρό.
Πηγή: Sport-fm.gr
Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε για την επιστροφή του Ντάλσιο στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS