Ο Άντονι Έντουαρντς έκανε τη φάση της χρονιάς στο ΝΒΑ, αλλά χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ.
Το κοινό στη Μινεσότα παραληρούσε βλέποντας τον Άντονι Έντουαρντς να κάνει το κάρφωμα της χρονιάς πηδώντας σχεδόν πάνω από τον Γκέιμπ Βίνσεντ του Μαϊάμι. Γρήγορα όμως τα επιφωνήματα και οι επευφημίες έδωσαν τη θέση τους σε... ξενέρωμα και αποδοκιμασίες.
Κι αυτό γιατί η εντυπωσιακή φάση που πρόσφερε ο νεαρός φόργουορντ ήταν ως μη γενόμενη, καθώς χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ!
Πάντως ο 20χρονος άσος δεν πτοήθηκε και με 33 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα οδήγησε τους Τίμπεργουλβς στη νίκη με 113-101 επί των Χιτ.
Δείτε το τρομερό κάρφωμα του Έντουαρντς που είναι σαν να μην έγινε ποτέ:
Τ’ αδέρφια Αγγελόπουλοι μίλησαν για τα περιστατικά του ΣΕΦ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και κατήγγειλαν πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφερόταν στην κόρη του Γιώργου. «Να μαζέψουν τον Αταμάν»!
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.