Ακολουθήστε μας στο Google news
Το πρώην μέλος του Δ.Σ της Νέας Σαλαμίνας Προκόπης Λάζος μίλησε στο podcast του Red Sound και εξιστόρισε αρκετά περιστατικά από την ιστορία των ερυθρόλευκων.
Μεταξύ άλλων μίλησε για την ψυχολογία που έχουν ανάγκη οι ποδοσφαιριστές με παράδειγμα την περίπτωση του Κόκου Ηλία.
Αναλυτικά:
«Ο Κόκος Ηλία, φιλότιμος, καλό παιδί δεν έχει τέτοιο παίκτη. Είχε ένα ελάττωμα. Σε κάποια ματς φοβόταν. Όταν ο αδερφός μου Ηλίας Λάζος ήταν γενικός αρχηγός της ομάδας το έδινε panadol και του έλεγε ότι είναι βιταμίνες. Τα έπινε και πετούσε μέσα στο γήπεδο. Ήταν θέμα ψυχολογίας».
Δείτε μετά το 10:30:
Σημαντική αποκάλυψη από τον πρόεδρο της ΚΟΠ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS