Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών (ΠΑΣΚ) στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, το CBF Foundation και την Εθνική Ανδρών μέσω του αρχηγού της Σάιμον Μιχαήλ, και αφορά την στήριξη στο ίδρυμα Movember Cyprus.
Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών ανέφερε πως εάν μαζευτεί το ποσό των €500 τότε ο θα ξυριστεί εντελώς, ενώ εάν μαζευτεί το ποσό των €1000, τότε ο Σάιμον Μιχαήλ θα αφήσει μουστάκι και θα αγωνιστεί με αυτό στις 25/11 στον αγώνα της Κύπρου απέναντι στην Ιρλανδία.
Μέχρι την Δευτέρα 15/11 έχει μαζευτεί το ποσό των €425. Ο ΠΑΣΚ έχει προσφέρει το ποσό των €250, για να ενισχύσει την προσπάθεια για να ξεπεραστεί ο στόχος των €1000 και να δούμε τον Σάιμον Μιχαήλ να αγωνίζεται με μουστάκι κόντρα στην Ιρλανδία στις 25/11. Με την προσφορά του ΠΑΣΚ το ποσό που έχει μαζευτεί, έφθασε τα €675.
Για την στήριξη του ΠΑΣΚ στην προσπάθεια που γίνεται για στήριξη του Movember Cyprus, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΚ, Νικόλας Κωνσταντίνου:
«Είναι με μεγάλη χαρά που προσφέρουμε το ποσό αυτό για την στήριξη του Movember Cyprus. Θέλουμε να δημιουργηθεί όσο δυνατό μεγαλύτερη ενημέρωση γίνεται, σχετικά με την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον ανδρικό καρκίνο και την ψυχική υγεία των ανδρών.
Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην ΚΟΚ, στο CBF Foundation και στον Σάιμον Μιχαήλ για την όλη προσπάθεια που γίνεται για στήριξη του Movember Cyprus, και να καλέσουμε όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κυπριακής καλαθόσφαιρας να στηρίξουν την όμορφη προσπάθεια που γίνεται.
Τέλος, να αναφέρουμε πως στις 25 Νοεμβρίου θα είμαστε όλοι στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας στο παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία, τόσο για να στηρίξουμε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να φτάσει στη νίκη, αλλά και για να δούμε τον Σάιμον Μιχαήλ να αγωνίζεται με μουστάκι».
Πηγή: www.cbf.basketball
Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε για την επιστροφή του Ντάλσιο στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS