Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ρεάλ δεν έχει διάθεση να αφήσει τον Λούκα Μόντριτς να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τη Μαδρίτη, όπως προκύπτει από σημερινό δημοσίευμα της «Marca».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παρότι ο Μόντριτς είναι 36 ετών δείχνει ικανός να κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή και να τρέχει ασταμάτητη βοηθώντας, μάλιστα, την Κροατία να πάει απευθείας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Έτσι η Ρεάλ είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, του οποίου η παρουσία συνεργασία με τη «βασίλισσα» λήγει το καλοκαίρι.
«Η Ρεάλ θα προσφέρει στον Μόντριτς νέο συμβόλαιο τους προσεχείς μήνες. Η συνεργασία θα παραταθεί για έναν ακόμη χρόνο, ο σύλλογος πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος Λούβας Ναβαρέτ.
Και αυτά ενώ πρόσφατα, υπήρξαν εικασίες ότι ο Μόντριτς μπορεί να επιστρέψει στο Νησί και στην Premier League.
sdna.gr
Οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΣΕΦ, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες το break των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Παναθηναϊκό! Αποθέωση και «μέχρι τέλους» σε Αγγελόπουλους, χαμός με Μπαρτζώκα!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS