Δελτίο τύπου εξέδωσε η Αστυνομία Κύπρου όπου ενημερώνει για τη συνάντηση με τον σύνδεσμο διαιτητών.
Αναλυτικά:
«Συνάντηση μεταξύ του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου και του Προέδρου και μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Αρχηγείο Αστυνομίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα και ζητήματα που απασχολούν τον Σύνδεσμο.
Ο Αρχηγός Αστυνομίας αφού άκουσε με προσοχή τα όσα λέχθηκαν διαβεβαίωσε τα μέλη του Συνδέσμου ότι η Αστυνομία βρίσκεται στο πλευρό τους και ότι θα επιλαμβάνεται άμεσα θέματα που έχουν σχέση με τον τομέα της διαιτησίας και προστασίας των διαιτητών».
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.