Ακολουθήστε μας στο Google news
Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ρις Τζέιμς, φρόντισε να εκθειάσει πριν από μερικές ώρες το Sky Sports, αποκαλώντας το νεαρό μπακ της Τσέλσι, τον πιο φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος. Μία ματιά στους αριθμούς του, θα μας… πείσει!
Όταν ο Ρις Τζέιμς αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα της Τσέλσι, έχοντας την αρμοδιότητα να καλύπτει ολόκληρη την πλευρά της, συνήθως… κάτι καλό συμβαίνει. Πρόκειται άλλωστε, ακόμη και αν δεν του φαίνεται, για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που ανέδειξε κατά βάση ο Φρανκ Λάμπαρντ, και καθιέρωσε ο Τόμας Τούχελ, έχοντας μετατρέψει τον 21άχρονο διεθνή, και σε «μηχανή» παραγωγής τερμάτων.
Ακόμη και όταν ο ίδιος δεν σκοράρει, δημιουργεί. Ή ακόμη και αν δεν δημιουργεί, δίνοντας την ασίστ, έχει ξεκινήσει την προσπάθεια. Ο Ρις Τζέιμς βρίσκεται αναμφίβολα στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του!
Μετρά 4 γκολ και 3 ασίστ στην Premier League, αποτελεί τον πιο παραγωγικό ποδοσφαιριστή της Τσέλσι σε συμμετοχή σε γκολ, αναλογικά με τους αριθμούς του, αλλά και τον πρώτο της σκόρερ σε επίπεδο πρωταθλήματος, όντας ο μόνος με 4 γκολ, μπροστά και από τον Μέισον Μάουντ.
Επίσης, είναι ο δεύτερος σε τελικές πάσες σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, πίσω μόνο από τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ενώ η τελευταία φορά που ο ίδιος σκόραρε και η Τσέλσι ηττήθηκε, χρονολογείται πριν από μία τριετία! Καλός οιωνός, εκπληκτικός Ρις Τζέιμς, που αποτελεί και τον μοναδικό «καθαρόαιμο» δεξιό οπισθοφύλακα της Τσέλσι με γκολ στην σεζόν, μιας και ο Θέσαρ Αθπλικουέτα είναι ο μοναδικός αμυντικός της, που δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα!
england365.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
Δείτε αναλυτικά την απόφαση του ΑΘλητικού Δικαστή για την ανάρτηση του προέδρου της Ομόνοιας κατά της διαιτησίας μετά τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ.
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
11/05 @ 21:21
Άξιζαν οι κόποι όπως και η αγωνία στο τέλος της σεζόν για την ΕΝΠ...
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS