Ακολουθήστε μας στο Google news
Μια τριάδα πολύ σημαντικών αγώνων ανήκει στην ιστορία για την Ανόρθωση που πήρε τα... 2/3 από αυτά που στόχευαν στο κυανόλευκο στρατόπεδο.
Νίκη με Ομόνοια που έμοιαζε σαν... σωσίβιο. Ισοπαλία που δεν ήθελε στην Εσθονία. Νίκη με προοπτική επί της Πάφου.
Οι τρεις βαθμοί κόντρα στην Πάφο και η δεύτερη σερί νίκη μετά από 8 μήνες απέκτησαν τεράστια σημασία και μια ματιά στη βαθμολογία γίνεται αντιληπτό του λόγου το αληθές.
Ο μόνος δρόμος προς τη διάκριση είναι οι νίκες, ανεξαρτήτως απόδοσης, μετά και τις απανωτές απώλειες βαθμών που προηγήθηκαν. Η αντεπίθεση άρχισε στο ΓΣΠ και συνεχίστηκε στην 9η αγωνιστική. Έχοντας ματς λιγότερο η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια μετρά κέρδη και πλέον ακολουθεί ξεκούραση για αρκετούς ποδοσφαιριστές.
Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων βάζουν στοπ στο πρωτάθλημα και ο Τιμούρ Κετσπάγια που μετρά απουσίες (Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Αβραά, Χρυσοστόμου, Ιωάννου, Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Αραγίουρι, Κατσαράβα), θα συνεχίσει την προετοιμασία με τους εναπομείναντες στο «Αντώνης Καράς» ενόψει της επανέναρξης.
Τα κέρδη από το ματς με την Πάφο δεν αφορούν μόνο τους τρεις βαθμούς αλλά την απόδοση μονάδων όπως αυτής του Ασάφ Τζουρ και η τεχνική ηγεσία περιμένει στη συνέχεια και κυρίως όταν ολοκληρωθούν οι αγώνες στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ ότι θα αναδειχθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές ως πρωταγωνιστές.
Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ και στη συνέχεια θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα.
Παρατηρήσεις στους Χρυσοβαλάντη Θεουλή και Μενέλαο Αντωνίου έκαναν οι Αντόνιο Νταμάτο και Μάριος Τσαγγάρης (έχει επιτελικό ρόλο στην επιτροπή διαιτησίας) κατά την χθεσινή ανάλυση των φάσεων σε on – line συζήτηση, με όλους του διαιτητές…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS