Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γιώργος Καζαμίας, εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport Fm, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ο προβληματισμός στους ερυθρόλευκους τους αγγίζει όλους, αλλά, το Δ.Σ πήρε ομόφωνες αποφάσεις και αυτό είναι θετικό.
Τι είπε:
Για την κατάσταση στην Ν. Σαλαμίνα: «Είναι μια δύσκολη καμπή για το σωματείο μας και η πραγματικότητα είναι ότι περιμέναμε καλύτερα αποτελέσματα. Κάνουμε ότι μπορούμε για να ανακάμψει η ομάδα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι».
Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Ο κόσμος δικαιούται να πει την άποψη του αλλά το συμβούλιο πρέπει να παίρνει αποφάσεις μακριά από συναισθηματισμούς. Είμαστε προβληματισμένοι και δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δουλέψουμε ώστε να έχουμε βαθμολογική άνοδο».
Αν τέθηκε θέμα Παπαβασιλείου: «Ο προβληματισμός τους αγγίζει όλους και σημαίνει ότι κάτι κάνουμε λάθος. Δεν γίνεται να τα κάνουμε όλα καλά και να είμαστε τόσο χαμηλά στο πίνακα. Πέρυσι κάναμε αλλαγές και δεν πέτυχε αυτή η συνταγή, είδαμε ποιο ήταν το αποτέλεσμα και αναφερόμαστε στην περσινή χρονιά όπου αλλάξαμε 4 προπονητές. Οφείλομαι να πω ότι οι τελευταίες αποφάσεις του Δ.Σ ήταν και ομόφωνες και αυτό είναι θετικό, δείχνει μια ενότητα».
Για ενίσχυση το Ιανουάριο: «Αν χρειάζεται ενίσχυση υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα που θα αποφασίσουν αν θα γίνουν μεταγραφές και αν θα φύγουν κάποιοι, Το Δ.Σ είναι δίπλα στους ανθρώπους της ομάδας και προσφέρει τα πάντα. Η διοίκηση προσφέρει όλες τις ευκολίες. Είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε περισσότερα πράγματα από τους παίκτες αλλά οφείλουν και αυτοί να ανταπεξέρθουν. Είναι συνειδητοποιημένοι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση»
Απέμεινε μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και μπορεί να έχει «κλειδώσει» η εξάδα, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιες θέσεις θα καταλάβουν οι έξι ομάδες, προκειμένου να σχηματιστεί το πρόγραμμα των πλέι-οφ, το οποίο ως γνωστό, θα αποτελείται από δέκα αγωνιστικές.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/03 @ 20:34
Στο νοσοκομείο κατέληξε ο Ζαν-Φιλίπ Ματετά, μετά από ένα πολύ σκληρό χτύπημα που δέχθηκε από τον τερματοφύλακα της Μίλγουολ, Λίαμ Ρόμπερτς.
28/02 @ 15:42
Κάθε μέρα... δουλειά για τον Δημήτρη Σολωμού.
25/02 @ 19:09
O ΑΠΟΕΛ ΜΕ ανακοίνωση αναφέρεται στον Γιώργο Ηλιάδη που απεβίωσε σήμερα.
25/02 @ 18:35
Ο εκπρόσωπος Τύπου και μέλος του ΓΣΟ, Γιώργος Ζαχαριάδης, μίλησε στον Super Sport FM για το... «καυτό» θέμα του Τσιρείου.
23/02 @ 20:39
Η ενημέρωση από την Ομόνοια.
22/02 @ 16:10
Ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Αλέξης Γαρπόζης έκανε 6 αλλαγές στην εντεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.
BEST OF THEMASPORTS