Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον γνωστό οπαδό της ΑΕΚ, Αντρέα Παττίχη:
«ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΝΙΝΟΥ ΣΤΙΣ 21/11/21.
ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ €50 ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!».
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.