Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Χέρτα ήταν αγκαλιά με τη νίκη στο Βερολίνο, αλλά το γκολ του Άντριχ στο 90' έφερε την ισοπαλία για τους δύο αντιπάλους.
Μέτριο ήταν το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, με την Λεβερκούζεν να έχει την μπάλα και να πατάει 2-3 φορές επικίνδυνα την περιοχή του Τσβόλοου, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση. Το 1-0 έγραψε ο Γιόβετιτς λίγο πριν οτ τέλος του ημιχρόνου με ωραίο γύρισμα στην περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Χέρτα προσπάθησε να προστατεύσει το υπέρ της σκορ και το έκανε με επιτυχία κυρίως απέναντι στον Ντεμίρμπαϊ, που είχε 3 τελικές. Δεν τα κατάφερε όμως στη φάση του ενενηκοστού λεπτού όταν μετά από κόντρες ο Άντριχ βρέθηκε μόνος του και ισοφάρισε.
Η Λεβερκούζεν τελείωσε το ματς με δύο 16χρονους στην ενδεκάδα της τον Μπράβο και τον Σερτντεμίρ, με τον Σερτντεμίρ να είναι ο νεότερος στην ιστορία της και δεύτερος νεότερος στην Μπουντεσλίγκα
Πηγή: novasports.gr
Όλα τα γκολ και ασίστ του Μάριους Στεπίνσκι με την "πράσινη" φανέλα ως τώρα ανάρτησε η Ομόνοια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS