Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», ο Γουέσλι Σνάϊντερ και ο Ντιρκ Κάϊτ, εξετάσθηκαν ως μάρτυρες, σε έρευνα που σχετίζεται με έναν «βαρώνο»ναρκωτικών στην Ολλανδία.
Οι δύο πρώην «οράνιε», στοιχημάτιζαν στην εταιρεία «Edobet», μια παράνομη πλατφόρμα, που συνδέεται με κύκλωμα παράνομων δραστηριοτήτων που ανήκε σε κάποιον ονόματι, Σ.Πιέστ και ο οποίος συνελήφθη πέρυσι, στην Χάγη.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρώην μέσος της Ιντερ, φέρεται να συγκέντρωσε σημαντικά χρέη λόγω του τζόγου, προκαλώντας απειλές από την συμμορία εναντίον μελών της οικογένειας του. Οσο για τον υψηλόσωμο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ, επρόκειτο να στοιχηματίσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε αυτήν την ιστοσελίδα.
«Συμφώνησα με κάποιον σε ένα βενζινάδικο. Σκέφτηκα ότι ήταν καλό να τον πληρώσω με μετρητά, για να παίξω ανώνυμα. Δεν έπαιζα για τα χρήματα, αλλά μου άρεσε να παίζω», δήλωσε ο Κάϊτ στην ολλανδική εφημερίδα.
Πηγή: www.to10.gr
Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε για την επιστροφή του Ντάλσιο στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS