Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μπαρτσελόνα δημοσίευσε ένα video με τα πρώτα λόγια του Τσάβι μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στο σύλλογο ως πρώτος προπονητής, με τον θρύλο των μπλαουγκράνα να εξομολογείται πως θεωρούσε πάντα σπίτι του το Καμπ Νόου.
Έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα ως παίκτης, φορώντας σορτς και φανέλα, ο Τσάβι επιστρέφει σε αυτήν ως προπονητής, ντυμένος με κοστούμι, με τον καταλανικό σύλλογο να κάνει γνωστό λίγο πριν τις 3 μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής πως ήρθε σε συμφωνία μαζί του για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ως το καλοκαίρι του 2024.
Η συμφωνία αυτή ήρθε κατόπιν μαραθώνιων συζητήσεων με τους ανθρώπους της Αλ Σαντ τα τελευταία 24ωρα, με τον Τσάβι να κάνει έτσι πράξη την επιθυμία του και να γυρίζει στην Βαρκελώνη για να έχει το πρόσταγμα στα αποδυτήρια.
Μάλιστα, πέρα από την είδηση της συμφωνίας μαζί του, οι μπλαουγκράνα ανέβασαν και ένα video με τις πρώτες δηλώσεις του με την ιδιότητα του πρώτου προπονητή της ομάδας, με τον Τσάβι να αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Δεν ήταν αντίο, ήταν ένα ραντεβού που θα γινόταν προσεχώς. Το Καμπ Νόου ήταν πάντα το σπίτι μου. Είναι το πάθος μου, οι άνθρωποί μου, το κλαμπ που αγαπώ περισσότερο. Και τώρα, θα πάω σπίτι. Τα λέμε σύντομα, cules (σ.σ. έτσι αποκαλούνται οι φανατικοί φίλοι της Μπαρτσελόνα). Forca Barca".
Πηγή: sport24.gr
Δείτε τι δήλωσε στο ΡΙΚ, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην Πάφο και την Τζουργκάρντεν για τη φάση των «16» του Conference League, ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/03 @ 15:28
Συνεχίζεται η δράση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών με στόχο να δημιουργήσουμε μια κοινωνία χωρίς φαινόμενα βίας, ρατσισμού και προκαταλήψεις.
06/03 @ 11:28
Την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2025 το Διοικητικό Συμβούλιο της AIPS Europe (Ευρωπαϊκή Ένωση Αθλητικογράφων). Τα μέλη του συμβουλίου της AIPS Europe βρίσκονται στην Κύπρο, με αφορμή τη συνεδρία του Δ.Σ. στη Λεμεσό το διήμερο 5-6 Μαρτίου
05/03 @ 23:05
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου βρίσκεται στο Παρίσι με σκοπό να επισκεφθεί τα κέντρα διαχείρισης κρίσεων του Υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας.
05/03 @ 17:30
Στην Κύπρο βρίσκεται η αποστολή της Τζιουργκάρντεν ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πάφο στο πλαίσιο των "16" του Conference League.
05/03 @ 10:45
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
3 Μαρτίου 2025
04/03 @ 18:24
Οκτώ χρόνια μετά το τυφλό οπαδικό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή στον 24χρονο Κύπριο Νάσο Κωνσταντίνου, οι δύο 27χρονοι που είχαν τιμωρηθεί τελεσίδικα για τον θάνατό του, βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Αυτήν τη φορά για τον τραυματισμό τού ομοεθνούς φίλου του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, κατά το ίδιο επεισόδιο.
BEST OF THEMASPORTS