Μία εκ των ερωτήσεων που έγινε στον πρόεδρο της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου, στη συνέντευξη τύπου, αφορούσε τον ποδοσφαιριστή, Λοΐζο Λοΐζου, γιατί δεν έγινε... deal το περασμένο καλοκαίρι με ομάδες του εξωτερικού που τον ήθελαν για μεταγραφή.
«Σίγουρα η πώληση παικτών στο εξωτερικό είναι κάτι που έχουμε στο πλάνο. Οι παίκτες στην Κύπρο πωλούνται συνήθως πιο φτηνά από ότι πρέπει. Δεν γίνεται εμείς να πουλήσουμε εμείς τον Λοϊζου για ένα ποσό και αν ήταν από Ελλάδα η αλλού να πήγαινε διπλάσια. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά. Ναι ήταν πολλά τα λεφτά και τα άξιζε όμως η ιδέα ότι ένας παίκτης από Κύπρο δεν μπορώ να το ανεχτώ εγώ» απάντησε ο Σταύρος Παπασταύρου.
Σταύρος Παπασταύρου: LIVE STREAMING η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.