Ακολουθήστε μας στο Google news
Έπειτα από 43 παιχνίδια στα οποία είχε καταφέρει να πάρει κάτι, είτε ως κόουτς της Ίντερ, είτε ως τεχνικός της Ρόμα, ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε το μεγάλο σερί να σταματάει στο «Ολίμπικο» το βράδυ της Κυριακής.
Ο Πορτογάλος τεχνικός που ήταν έξαλλος με τους διαιτητές, αλλά προσπάθησε να συγκρατηθεί αλλά και να μην πει πάρα πολλά στο τέλος του ματς προκειμένου να γλιτώσει τη νέα τιμωρία, ηττήθηκε για πρώτη φορά εντός έδρας ως προπονητής στην Serie A.
Από την θητεία του στην Ίντερ πριν από μια 10ετία, μέχρι και τώρα, είχε μετρήσει 43 παιχνίδια πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό των ομάδων του δίχως αρνητικό αποτέλεσμα.
Ο αγαπημένος του Ζλάταν, όμως, έβαλε τέλος αυτη την επίδοση, με τον Σουηδό να σκοράρει και να κερδίζει πέναλτι για τη Μίλαν που έφτασε στο 2-1 απέναντι στους «τζιαλορόσι» στο «Ολίμπικο».
«Προσπαθώ να βρω λέξεις γιατί θέλω να είμαι στον πάγκο και στο επόμενο ματς... Θα πω απλά ότι κανείς δεν σέβεται όσους βρίσκονται σε αυτό τον σύλλογο» ήταν τα λόγια του Μουρίνιο.
gazzetta.gr
Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ η οποία ετοιμάζει τον κόσμο της ενόψει της ρεβάνς με την Τσέλιε.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
BEST OF THEMASPORTS