Το ματς της Σέρα Μακαένσε με την Καραπέμπους εγκαταλείφθηκε αναγκαστικά στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω αστυνομικής επιχείρησης και… καταιγισμού πυροβολισμών κοντά στο γήπεδο.
Την απρόσμενη αλλά και αναγκαστική διακοπή της αναμέτρησης της Σέρα Μακαένσε με την Καραπέμπους στο πρωτάθλημα Νέων της Βραζιλίας, στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε χθες το απόγευμα.
Ο λόγος; Μια αστυνομική επιχείρηση κοντά το σημείο διεξαγωγής του αγώνα, που είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη κινητοποίηση σε πρώτη φάση αλλά και… καταιγισμός πυροβολισμών στην συνέχεια!
Εξυπακούεται πως, μόλις έγιναν αντιληπτοί οι πυροβολισμοί και δεδομένου πως δεν ήταν εμφανές από που προέρχονταν αυτοί, ακολούθησε ένα… πανδαιμόνιο.
Τόσο οι ποδοσφαιριστές και τα προπονητικά επιτελεία, αλλά και όσοι βρίσκονταν στις εξέδρες του γηπέδου άρχισαν πανικόβλητοι να ψάχνουν τρόπους προφύλαξης, εγκαταλείποντας το σημείο, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί.
Μάλιστα, λίγη ώρα μετά, η τοπική αστυνομία ζήτησε την οριστική ματαίωση του παιχνιδιού, κρίνοντας πως δεν ήταν ασφαλές να συνεχιστεί.
Η Πάφος FC κοντράρεται απόψε (21:00) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην SC Arena στη Σερβία για τον Β' προκριματικό του Champions League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.