Επεισόδια έξω από την Τούμπα μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και αστυνομίας λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης του «δικεφάλου του Βορρά» με τον Απόλλωνα Σμύρνης!
Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και αστυνομικών δυνάμεων, όπως αναφέρει το thestival.gr, λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης του «δικεφάλου του Βορρά» με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Οπαδοί πέταξαν βόμβες μολότοφ και αλλά αντικείμενα προς τα ΜΑΤ.
Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων. Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.
Θυμίζουμε είναι το πρώτο φετινό ματς στην Τούμπα με ανοιχτή τη θύρα 4.
Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:
Νωρίτερα, πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν οργανωμένοι και μη οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Οι οπαδοί διαμαρτύρονται για τα υγειονομικά μέτρα στα γήπεδα, τα οποία επιτρέπουν μόνο εμβολιασμένους φιλάθλους στις κερκίδες, κάνοντας λόγο για «διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων». Όπως αναφέρουν, μάλιστα, σε ένα από τα συνθήματά τους θέλουν «γήπεδα ανοιχτά για την κοινωνία».
Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία της Καμάρας και κατέληξε στο γήπεδο της Τούμπας.
Η αστυνομία έχει στήσει «φράγμα» με κλούβες και δυνάμεις των ΜΑΤ, στο ύψος του Συντριβανίου και των Πανεπιστημίων, για να μη πλησιάσει η πορεία έξω από το Παλέ ντε Σπορ, καθώς εκεί διεξάγονταν ο αγώνας μπάσκετ Άρης-Λαύριο, με οπαδούς των «κιτρίνων».
Η πορεία, να σημειωθεί, γίνεται με αφορμή την επιστροφή του κόσμου στη θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας, η οποία είχε κλειστές τις θύρες της από την αρχή της σεζόν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα εισόδου στα γήπεδα.
Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής, υπερέβη τα 6.08μ στο Stoiximan Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, στον Βόλο, και έγινε ο 4ος άλτης του επί κοντώ όλων των εποχών.
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.