Το ντέρμπι κορυφής του 7ου ομίλου ανάμεσα σε Μπέτις και Λεβερκούζεν δεν είχε νικητή (1-1), ενώ στον 8ο, η Ραπίντ πήρε το πρώτο της «τρίποντο» (2-1 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ).
Από έναν βαθμό πήραν Μπέτις και Λεβερκούζεν, που αναδείχτηκαν ισόπαλες, 1-1, στη Σεβίλλη και συνεχίζουν να μοιράζονται την κορυφή του 7ου ομίλου του Europa League.
Οι «βερδιμπλάνκος» πήραν το προβάδισμα αργά, στο 75’, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπόρχα Ιγκλέσιας – είχε προηγηθεί χέρι του Φρίμπονγκ, με την εσχάτη των ποινών να δίνεται κατόπιν χρήσης VAR.
Παρ’ όλα αυτά, οι «ασπιρίνες» κατόρθωσαν να φτάσουν στο 1-1, χάρη σε μακρινό σουτ του Άντριχ που κόντραρε σε αμυντικό.
Υπενθυμίζεται πως σε ματς που είχε γίνει την Τρίτη, η Σέλτικ είχε επικρατήσει 2-0 της Φερεντσβάρος.7ος όμιλοςΗ 3η αγωνιστική
Σέλτικ-Φερεντσβάρος 2-0
Μπέτις-Λεβερκούζεν 1-1Η επόμενη (4η) αγωνιστικήΠέμπτη, 4/11
Φερεντσβάρος-Σέλτικ
Λεβερκούζεν-Μπέτις
Η βαθμολογία
1.Λεβερκούζεν 7β. 7-2
2.Μπέτις 7β. 8-5
3.Σέλτικ 3β. 5-8
4.Φερεντσβάρος 0β. 2-7
Eμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τη FIFA για μία υπόθεση προσφυγής, ενώ υπάρχουν συνολικά 19 ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν Κυπριακές ομάδες, με τις δέκα να αφορούν την Ανόρθωση και τις τέσσερις τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.