Ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας της Ομόνοιας ήταν καλεσμένος αυτή τη φορά στο NoChoftes podcast με οικοδεσπότες τοuς Roy, Stel Christopher.O λόγος για τον Musa Mguni.
O Musa κάνει μια μίνι αναδρομή στην καριέρα του στην Ζιμπάμπουε και μοιράζεται τις πρώτες εντυπώσεις από την κυπριακή του εμπειρία οι οποίες ήταν αρνητικές.
Εκμυστηρεύτηκε την προσπάθεια του Ράουφμαν να τον πείσει να μείνει, χωρίς να ξέρει ποιος είναι.
Μοιράστηκε ιστορίες με τους Νικόλα Γεωργίου, Κώστα Καϊάφα, Μάγκνο Μοσελίν και Ζε Ελιάς.
Έβγαλε πικρία προς μέλη της τότε διοίκησης της ομάδας ότι τον πίεσαν να κάνει αποδεκτή πρόταση από το εξωτερικό χωρίς να το θέλει και ότι αγωνιζόταν με τραυματισμό στο γόνατο εις γνώση της διοίκησης.
Απαντά στις ερωτήσεις των φίλων της ομάδας και θυμάται το γνωστό σύνθημα με εκείνο πρωταγωνιστή.
Αυτά και πολλά άλλα σε μια απολαυστική συνέντευξη:
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.