Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Λοΐζος Κακογιάννης, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ, και μεταξύ άλλων, στάθηκε στο τι φταίει στη φετινή Ομόνοια.
Διαβάστε επίσης: Κακογιάννης: «Η Ομόνοια δεν έπεισε ακόμα – Δεν έχει κόμπλεξ εκτός έδρας ο Απόλλωνας»
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού και όχι μόνο, τόνισε πως, η κούραση αλλά και οι πολλοί τραυματισμοί που έχει η ομάδα δεν την αφήνουν να έχει ανάλογη εικόνα με την περσινή, έως τώρα.
Η σχετική αναφορά του:
Για την Ομόνοια: «Παρά τις καλές εμφανίσεις που έκανε στην Ευρώπη, στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν έχει πείσει ακόμη η Ομόνοια, χωρίς να αμφισβητούμε τη δουλειά που γίνεται ή τους προπονητές. Παρόλα αυτά, κρίνονται όλοι από τα αποτελέσματα. Το παιχνίδι αυτό προσφέρεται για να βοηθήσει στη ψυχολογία της ομάδας. Αν κερδίσει ο πρωτοπόρος Απόλλωνας, η ψαλίδα θα ανοίξει περισσότερο και αντιλαμβάνεστε η συνέχεια θα είναι πιο δύσκολη».
Τι φταίει φέτος για την Ομόνοια: «Θεωρώ ότι στην Ευρώπη έκανε καλά παιχνίδια, τόσο σε ομαδική συνοχή όσο και κάποιοι παίκτες ατομικά. Μην ξεχνάμε και τον παράγοντα κούραση. Δεν είναι εύκολο να παίζεις ευρωπαϊκό παιχνίδι και μετά να παίζεις αγώνα πρωταθλήματος. Είναι και το γεγονός ότι η άλλη ομάδα έρχεται ξεκούραστη. Επίσης δεν υπάρχουν οι μεγάλες διάφορες μεταξύ των ομάδων όπως συνέβαινε πριν 4-5 χρόνια. Όλα τα παιχνίδια είναι 50-50, μπορεί να υπάρχουν ένας δύο παίκτες στις πιο μεγάλες ομάδες που μπορούν κάνουν τη διαφορά, λόγω του ότι τα μπάτζετ είναι υψηλότερα. Είναι και τα προβλήματα με τους τραυματίες. Αναμφίβολα με μια ήττα της Ομόνοιας, θεωρώ ότι θα αρχίσουν πολλά μουρμουρητά και αμφισβήτηση, αυτά τα είδαμε και τα ζήσαμε αρκετές φορές και σε άλλες ομάδες».
Ασταμάτητες οι Κυπριακές ομάδες στις φετινές προκριματικές φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
BEST OF THEMASPORTS