Ακολουθήστε μας στο Google news
Είναι γεγονός, υπάρχει και η εντύπωση σε ένα μεγάλο φάσμα του φίλαθλου κοινού της ΑΕΛ, πως δύο ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στον πραγματικό καλό τους αγωνιστικό εαυτό εδώ και καιρό.
Συγκεκριμένα, οι Σίτο Ριέρα και Μανουέλ Τόρρες, στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα δεν προσφέρουν τόσα όσα περίμεναν οι γαλαζοκίτρινοι στους αγωνιστικούς χώρους.
Κακά τα ψέματα, βλέποντας το τελευταίο παιχνίδι, αυτό στο Μακάρειο Στάδιο απέναντι στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, στο πρώτο ημίχρονο οι δύο προαναφερθέντες παίκτες ήταν οι ποδοσφαιριστές - άρνηση του αρχικού σχήματος που παρέταξε ο προπονητής, Ντούσαν Κέρκεζ.
Με την ΑΕΛ να είναι πίσω στο σκορ και περιμένοντας να δώσει μία άλλη επιθετική... νότα, ο Ντούσαν Κέρκεζ αντικατέστησε τους δύο (Ριέρα και Τόρες) και τότε στο β΄ ημίχρονο ήταν μία αλλαγμένη ομάδα, προς το καλύτερο και ήρθε η ανατροπή και η νίκη.
Πάντως, Σίτο Ριέρα και Μανουέλ Τόρες, ήταν στα... κάτω τους και στις τελευταίες αγωνιστικές της περασμένης σεζόν. Μαζί με τον Ντανίλο προς τα τελικά στάδια της περσινής αγωνιστικής περιόδου, η παρουσία των τριών δεν ήταν αυτή που περίμεναν στην ΑΕΛ και έδειξαν νωρίτερα οι τρεις παίκτες, για αυτό ίσως και να έχει τους δύο τίτλους στο τέλος η Λεμεσιανή ομάδα.
Όπως και να 'χει, σημασία έχει η συνέχεια για την ΑΕΛ, με τον Ντούσαν Κέρκεζ, επί ευκαιρίας της διακοπής του πρωταθλήματος που υπάρχει, να περιμένει ότι με την επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αυτά τα δύο υπερπολύτιμα του «εργαλεία» στο επιθετικό, κυρίως, κομμάτι, θα συνέλθουν θα ξυπνήσουν για τα καλά αγωνιστικά και θα παρουσιάσουν εκ νέου τον γνωστό πραγματικό τους αγωνιστικό εαυτό οι Τόρες και Ριέρα, οδηγώντας την ομάδα σε μία ανοδική πορεία.
Ο Απόλλωνας παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
BEST OF THEMASPORTS