Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ανδρέας Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ και στάθηκε, ανάμεσα σε άλλα στον τραυματισμού του Γιάννη Κούσουλου, τονίζοντας πως είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.
Τι ανέφερε:
Για τον Κούσουλο: «Έχουμε τοποθετηθεί τουλάχιστον 3-4 φορές. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο παίκτης είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο της Ομόνοιας και πολύ σημαντικός για μας. Ταλαιπωρείται από ένα ωστικό οίδημα, δυστυχώς τραυματισμοί αυτής της φύσεως απαιτείται χρόνος για να επιστρέψει ένας ποδοσφαιριστής.
Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει το ποτέ θα επιστρέψει ένας ποδοσφαιριστής από αυτόν τον τραυματισμό. Συνεχίζει την αποκατάσταση του και σίγουρα δεν θα επιστρέψει στα αμέσως επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας.
Αν μπορεί να γίνει επέμβαση: «Αν μπορούσε να βρεθεί μια λύση με αυτόν τον τρόπο δεν νομίζω να μην τα κάναμε. Έχουν γίνει διάφορες ενέργειες, από εκεί και πέρα σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του ποδοσφαιριστή και δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν και πριν».
Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις στη μεγάλη γιορτή της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
BEST OF THEMASPORTS