Ακολουθήστε μας στο Google news
Ακόμα… βλέπουν αστεράκια στον Απόλλωνα, από το χθεσινό απρόσμενο «χαστούκι» από την ΑΕΚ. Ήταν ντέρμπι κορυφής, όλα τα αποτελέσματα ήταν ανοικτά…
Εκείνο που ξάφνιασε πολλούς, ήταν το μέγεθος του σκορ και πως η ομάδα του Τσόρνιγκερ «βούλιαξε» στο γήπεδο.
Ήταν φυσιολογικό να επηρεαστεί από το γρήγορο γκολ της ΑΕΚ, όμως εκείνο που προβληματίζει είναι ότι δεν συνήλθε σε κανένα σημείο του αγώνα.
Ο αντίπαλος προπονητής είδε τα τρωτά σημεία των κυανολεύκων, χτύπησε σε αυτά, με αποτέλεσμα να πετύχουν το θριαμβευτικό 1-4.
Φανερώθηκαν στο χθεσινό ματς, μερικές αδυναμίες που έχει η Λεμεσιανή ομάδα, όχι μόνο στην αμυντική της συμπεριφορά, αλλά και στην επιθετική της ανάπτυξη.
Πλήγωσαν και κόστισαν περισσότερο, τα παιδικά και αβίαστα λάθη μερικών παιχτών. Ένας απ’ αυτούς ήταν ο Νασιμέντο Γουέλιγκτον. Ο Βραζιλιάνος έδειξε και στα παιχνίδια με την Ζίλινα, ότι είναι στόπερ περιορισμένων δυνατοτήτων.
Χθες που τον φώναξε για βασικό ο προπονητής, να αντικαταστήσει τον Κατελάρη, έγραψε βαθμό υπό το μηδέν.
Όμως είναι και μερικοί άλλοι παίχτες, που έδωσαν παραπάνω από τις πραγματικές τους δυνατότητες σε προηγούμενα ματς. Ακούστηκαν και γράφτηκαν υπερβολές γι’ αυτούς, μόνο και μόνο γιατί η ομάδα κατάφερνε να παίρνει τα τρίποντα.
Βασικά το χθεσινό ματς «έδειξε» ότι για να καταφέρει η ομάδα να πάρει μέχρι τέλους την «βαλίτσα» διεκδίκησης του τίτλου, δεν μπορεί να έχει για βασικούς μερικούς παίχτες που δεν τους λες και τόσο ποιοτικούς.
Ο Τσόρνιγκερ, όταν θα πάει να παίξει η ομάδα του με την Ομόνοια στην Λευκωσία, θεωρείται δεδομένο ότι θα ανακατέψει αρκετά την τράπουλα των επιλογών του. Το ζήτημα είναι να βρει τον τρόπο να… σηκώσει το συντομότερο ψυχολογικά τους παίχτες.
Καταλαβαίνει κι ο ίδιος, ότι δεν όλοι οι παίχτες που έχει στην διάθεση του της ίδιας πάστας και ποιότητας. Όποιος ισχυριστεί ότι ο Απόλλωνας έχει δυο ισάξιες ενδεκάδες, μάλλον δεν σκαμπάζει από ποδόσφαιρο.
Πέρσι τέτοια εποχή, η Πάφος έπλεε σε... αχαρτογράφητα νερά σε σχέση με τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αφού ήταν μια διαδικασία άγνωστή γι' αυτήν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο Απόλλωνας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η ΕΝΠ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η Πάφος στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
BEST OF THEMASPORTS