Mundo Deportivo για Θελάδες: «Ταξιδεύει στην Κύπρο για να υπογράψει»
Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης ισπανικής ιστοσελίδας Mundo Deportivo, ο Άλμπερτ Θελάδες αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πάφος FC.




Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου μίλησε για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και για το μεγάλο όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Η ομάδα περνά μεγάλες στιγμές και εντός και εκτός γηπέδου. Έχουμε μπροστά μας μια πρόκληση να πετύχουμε το όνειρο. Εκτός γηπέδου με την προβολή που έχει πάρει η ομάδα με τις επιτυχίες της. Θα έρθουν δημοσιογράφοι από πολλές χώρες ακόμη και από την Βραζιλία. Από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι για εμάς και πόσο μεγάλο θα είναι αν έρθει η πρόκριση. Είναι πολύ μεγάλο το εμπόδιο που έχουμε μπροστά μας. Θα πρέπει να κάνουμε άλλο ένα τέλειο παιχνίδι»
«Αυτή την στιγμή έχουμε ξεπεράσει τις 5500 χιλιάδες προπώληση. Τα πάμε πολύ καλά με την προσέλευση του κόσμου. Έχουμε περίπου 8000 εισιτήρια διαθέσιμα για τον κόσμο».
«Υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα. Ξέρουν τι σημαίνει για την καριέρα τους. Έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο. Δουλεύουν όλοι σκληρά για να το πετύχουν».
«Έχουμε εξασφαλίσει περίπου 10 εκατομμύρια. Αν περάσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ θα διπλασιαστούν. Πραγματικά είναι τεράστιας σημασίας για την ομάδα μας η πρόκριση»
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις