Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Γιάννης Πίττας.
Αναλυτικά:
«Θεωρώ ότι το πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, όμως δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ στις μοναδικές ευκαιρίες του αντιπάλου. Στην επανάληψη, δεν πήγε το παιχνίδι όπως θέλαμε. Εκεί που πιέζαμε κάναμε κάποια λάθη και ήρθε το τρίτο γκολ. Η ομάδα είχε μία άσχημη μέρα, θα αναλύσουμε τα προβλήματα και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια».
Για το σημείο κλειδί αν ήταν το δεύτερο γκολ: «Σίγουρα είναι δύσκολο όταν χάνεις με δύο γκολ, όμως το τρίτο γκολ ήταν αυτό που μας σκότωσε. Συνεχίζουμε όμως, αυτά έχει το ποδόσφαιρο».
Η ώρα της επιβράβευσης των πρωταγωνιστών της ποδοσφαιρικής περιόδου 2024 - 2025 έφτασε.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
BEST OF THEMASPORTS