Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Μανωλάς ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ωστόσο δε φταίει αυτός που τελικώς δε φοράει τα ερυθρόλευκα.
Πάγκο 4 σερί ματς ήταν ο Κώστας Μανωλάς μέχρι το χθεσινό με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Πλήρωσε το λάθος του με τη Γιουβέντους. Μήπως, όμως, δεν ήταν μόνο αυτό;
Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», γενικότερα αλλιώς τα περίμενε ο 30χρονος. Ούτε το καλοκαίρι του πήγε όπως ήθελε, ούτε το ξεκίνημα της σεζόν.
Και αφού αναφερθήκαμε στο καλοκαίρι, θα τα πούμε άλλη μία φορά. Δεν γύρισε στον Ολυμπιακό και δεν ευθύνεται ο ίδιος γι’ αυτό.
Πηγή: www.sportime.gr
Η ώρα της επιβράβευσης των πρωταγωνιστών της ποδοσφαιρικής περιόδου 2024 - 2025 έφτασε.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
BEST OF THEMASPORTS