Ακολουθήστε μας στο Google news
Την 11άδα που επέλεξε στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ παρατάσσει ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ κόντρα στην ΑΕΛ.
Δημητρίου, Πίττας, Νταμπό, Ίλιεφ, Ρομπέρζ, Κατελάρης, Χαμάς, Φιλιώτης, Γιάνκα, Κολ, Ζράντι
Στον πάγκοι: Ντούριν, Μαυρίας, Μαλεκκίδης, Αλμπάνης, Γουέλινγκτον, Αλεσάμι, Ίντζια, Χάμπος, Σπόλιαριτς, Ψύχας, Παπουνασβίλι, Στορ.
Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Χρίστος Αλμπάνης, επιστροφή μετά τον τραυματισμό του ο Ψύχνας, ενώ εκτός είναι οι δύο Γιοβάνοβιτς, ο Ντζουμ και ο Μάρκοβιτς.
Η Ομόνοια ενημερώνει για την αναχώρηση της αποστολής για Πολωνία αλλά και τα φιλικά που θα δώσει
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
BEST OF THEMASPORTS