Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ήττα του Αρη από τον Ιωνικό, σε συνδυασμό με την ισοπαλία με τον ΟΦΗ οδηγεί τον Ακη Μάντζιο προς την έξοδο. Αυτός είναι και ο λόγος που Θόδωρος Καρυπίδης άρχισε να ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Μία από τις επιλογές του είναι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, πρώην προπονητής της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα, με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία χθες το βράδυ προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του Ελληνα προπονητή. Ο Ουζουνίδης άκουσε τα όσα είχε να του πει ο Καρυπίδης και του ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί το ενδεχόμενο να εργαστεί στην Ελλάδα και να καθίσει στον πάγκο του Αρη. Ο Έλληνας τεχνικός απολύθηκε από τη διοίκηση της Κραϊόβα μετά την ήττα του ρουμάνικου συλλόγου από τη Λάτσι στην Αλβανία για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Europa Conference League. Καλά πληροφορημένη πηγή που βρίσκεται στο περιβάλλον του παίκτη, υποστηρίζει ότι ο Ουζουνίδης που προσφάτως είχε δηλώσει ότι δύσκολα θα επέλεγε ως νέο επαγγελματικό προορισμό τη Super League 1, ότι ο Ουζουνίδης δεν καλοβλέπει την πρόταση των «κίτρινων». Αυτό σημαίνει, αν τελικώς ο Ελληνας προπονητής δεν αλλάξει στάση, ότι ο Αρης θα πρέπει να αναζητήσει σε άλλο πρόσωπο τον διάδοχο του Ακη Μάντζιου. Μέχρι στιγμής πάντως δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Αρης θα πάει στον αγώνα της Τετάρτης (22/9) με τον Παναθηναϊκό με τον Μάντζιο στον πάγκο ή αν θα κοουτσάρει την ομάδα ο Τόλης Τερζής της Κ19 ως υπηρεσιακός. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν έδειξαν καμία διάθεση να υπερασπιστούν τον Μάντζιο όταν τους τέθηκε το ενδεχόμενο να απολυθεί. Πηγή: www.metrosport.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι-ThemaSports
03/07 @ 19:23

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι

Το δεύτερο φιλικό της Πάφος FC επί αυστριακού εδάφους δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους Κυπελλούχους να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και να μένουν αναπόφευκτα στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ