Ακολουθήστε μας στο Google news
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ενόψει του Κυριακάτικου (19/09) ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε δυνατό αντίπαλο. Το ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ δεν μας αποπροσανατολίζει σε καμία περίπτωση, γνωρίζουμε ότι αυτά μπορούν να συμβούν ακόμα και στις δυνατές ομάδες. Αισθανόμαστε αρκετά δυνατοί, είμαστε σε καλή κατάσταση και υπάρχει ηρεμία και πίστη στις δυνατότητες μας. Ευελπιστώ ότι θα κυλήσει ομαλά η προετοιμασία, για να παραταχθούμε ανταγωνιστικοί».
Για το θετικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Δεν κερδίσαμε τίποτα με δύο νικηφόρα παιχνίδια στην έδρα μας. Κερδίσαμε όμως αυτοπεποίθηση, αφού οι πολλές αλλαγές και τα αποτελέσματα στην Ευρώπη, δεν μας είχαν βοηθήσει. Είναι μία μεταβατική χρονιά με την αλλαγή φιλοσοφίας, την έλευση του Τσόρνιγκερ και τους πολλούς νέους παίκτες. Με καλύτερη ψυχολογία, μπορείς να προχωρήσεις σε καλύτερες βάσεις».
Για την προπώληση των εισιτηρίων: «Θεωρώ ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο. Σιγά σιγά αποδέχεται ότι η χρονιά είναι μεταβατική, χωρίς να υπάρχει άλλοθι ή δικαιολογία. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε πέραν από τους βαθμούς και άλλα στοιχεία που θεωρούνται σημαντικά».
Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα: «Ψάχνουμε ομοιογένεια, μεγαλύτερο ρυθμό σε διάρκεια και λιγότερα κενά διαστήματα. Πάντα πρέπει να βελτιώνεσαι και να ψάχνεις το καλύτερο».
Για τους τραυματίες: «Θα ήταν προτιμότερο να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Παίζουμε Κυριακή, υπάρχουν ακόμα δύο προπονήσεις και πρέπει να περιμένουμε, υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές εκτός, όμως τα αποτελέσματα τα καθορίζουν οι παρόντες».
Για το τι θα σημαίνει αν ο Απόλλωνας κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ και κάνει το 3 στα 3: «Τίποτα απολύτως και το εννοώ. Την 3η αγωνιστική δεν κερδίζεις τίποτα, εδώ φτάσαμε λίγο πριν το τέλος και δεν πήραμε κάτι».
Για το αν υπάρχει συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας με τον Ρομπέρζ: «Είναι πολύ ευχαριστημένος και περήφανος που είναι στον Απόλλωνα. Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή και επικεντρωνόμαστε εκεί. Ο Απόλλωνας διατηρεί πάντα στο ρόστερ αυτούς που επιθυμεί και ανταμείβει αυτούς που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ομάδα».
Δυνατή ανάρτηση Πραστίτη στα σοσιαλ μίντια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 09:42
Με μεγάλη ικανοποίηση, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου μας για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις.
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
BEST OF THEMASPORTS